Jump to content

Que

Active Members
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Que

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 01/11/1983

Converted

 • Biography
  Arogant,diplomat,realist
 • Location
  DE
 • Interests
  M
 • Occupation
  welder

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Asta e un cordit de 16-17 ani la cum vorbeste l-as bate numai cu tastatura in cap iar astea de ziar mai prosti de doua ori ca el si-au gasit cu cine sa vorbeasca!
 2. Frate tata la 60 de ani a invatat singur sa folosesca facebook, cred ca glumesti...
 3. Que

  RDP ...

  Astepta ca te contactam noi!
 4. Que

  Card PIN. Wtf?

  1.Exista aparatura folosita de baieti care iti citeste cardul din buzunar. 2.Nu stai toata ziua sa te plimbi dupa oameni, e de ajuns sa iei un bogatas la ochi si sa intri dupa el in magazin...
 5. Que

  Vand cont Bet365

  Ba voi sunteti chiar prosti sa-mi bag pula toate sunt pe aceeasi adresa de mail iar la toate e aceeasi parola +ca pot sa setez nr respectivului la mail sa nu pot sa mai recuperez parola ori modifica mail-ul la ele.In fine sunteti prea idioti nu mai imi bat capul, nu mai comentati aiurea ca va fac reclamatie si luati ban.
 6. Que

  Salut

  Baieti ati gresit locatia, mergeti la categoria "Reclamatii" aici e "Bine ai venit"!
 7. Que

  Vand cont Bet365

  Oricine putea face un cont cu datele altcuiva...restul poate te duce mintea si intelegi.abtine-te sa mai comentezi, ai buton de like/dislike!
 8. Que

  Vand cont Bet365

  Contul vine insotit si de contul de Skrill pentru a putea face retrageri... Contul este personal si il detin de cativa ani Pretul pleaca de la 100 de euro, cine ofera mai mult, e al lui.
 9. Ti-l vand pe al meu personal cat oferi?
 10. ba dute-n pula mea ca ti-am trimis mail cu comanda, alea de ti le-am dat pe mess au fost de pagina, am gresit eu.Nu am fost prost ca te-am ajutat!? edit:// ma uitam sa te pacalesc la 90 de lei
 11. Pe windows merge destul de greu, scanarea dureaza foarte mult + ca nu recunoaste toate simbolurile.
 12. RDP-uri (Ro, De, It, Es, Fr, Be, Au, Uk, Us) Smtp (all inbox) Root (spam,scan,flood) Mail-list (De, It, Es, Fr, Be, Au, Uk, Us) Shell-uri 1000 la numar, se vand toate ori jumatate. (nu vand mai putine) *Plata se face doar prin transfer bancar!!!!! *Vand doar useriilor cu vechime!!!!
 13. iti spun eu ca fraierul ala de a dat interviul e un terchea berchea care nici nu stie cate zile are saptamana, vorbeste sa n`adoarma!In spatele a ce fac Valcenii, sunt un milion de lucruri pe care nu le stiu multi.Ii poti spune si teapa dar in cel mai inteligent mod cu putinta.Tentatia e mare pentru toti dar putini sunt destepti.Fiecare are stilul lui si "vrajala" lui cum zic ei.Ce povestea ala ziaristilor se facea acum 10 ani!
×
×
 • Create New...