Jump to content

Que

Active Members
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Que

  1. Asta e un cordit de 16-17 ani la cum vorbeste l-as bate numai cu tastatura in cap iar astea de ziar mai prosti de doua ori ca el si-au gasit cu cine sa vorbeasca!
  2. Frate tata la 60 de ani a invatat singur sa folosesca facebook, cred ca glumesti...
  3. Que

    RDP ...

    Astepta ca te contactam noi!
  4. Que

    Card PIN. Wtf?

    1.Exista aparatura folosita de baieti care iti citeste cardul din buzunar. 2.Nu stai toata ziua sa te plimbi dupa oameni, e de ajuns sa iei un bogatas la ochi si sa intri dupa el in magazin...
  5. Que

    Vand cont Bet365

    Ba voi sunteti chiar prosti sa-mi bag pula toate sunt pe aceeasi adresa de mail iar la toate e aceeasi parola +ca pot sa setez nr respectivului la mail sa nu pot sa mai recuperez parola ori modifica mail-ul la ele.In fine sunteti prea idioti nu mai imi bat capul, nu mai comentati aiurea ca va fac reclamatie si luati ban.
  6. Que

    Salut

    Baieti ati gresit locatia, mergeti la categoria "Reclamatii" aici e "Bine ai venit"!
  7. Que

    Vand cont Bet365

    Oricine putea face un cont cu datele altcuiva...restul poate te duce mintea si intelegi.abtine-te sa mai comentezi, ai buton de like/dislike!
  8. Contul vine insotit si de contul de Skrill pentru a putea face retrageri... Contul este personal si il detin de cativa ani Pretul pleaca de la 100 de euro, cine ofera mai mult, e al lui.
  9. Ti-l vand pe al meu personal cat oferi?
  10. ba dute-n pula mea ca ti-am trimis mail cu comanda, alea de ti le-am dat pe mess au fost de pagina, am gresit eu.Nu am fost prost ca te-am ajutat!? edit:// ma uitam sa te pacalesc la 90 de lei
  11. Pe windows merge destul de greu, scanarea dureaza foarte mult + ca nu recunoaste toate simbolurile.
  12. RDP-uri (Ro, De, It, Es, Fr, Be, Au, Uk, Us) Smtp (all inbox) Root (spam,scan,flood) Mail-list (De, It, Es, Fr, Be, Au, Uk, Us) Shell-uri 1000 la numar, se vand toate ori jumatate. (nu vand mai putine) *Plata se face doar prin transfer bancar!!!!! *Vand doar useriilor cu vechime!!!!
  13. iti spun eu ca fraierul ala de a dat interviul e un terchea berchea care nici nu stie cate zile are saptamana, vorbeste sa n`adoarma!In spatele a ce fac Valcenii, sunt un milion de lucruri pe care nu le stiu multi.Ii poti spune si teapa dar in cel mai inteligent mod cu putinta.Tentatia e mare pentru toti dar putini sunt destepti.Fiecare are stilul lui si "vrajala" lui cum zic ei.Ce povestea ala ziaristilor se facea acum 10 ani!
  14. Are cineva idee de ce Lumia 520 nu imi gaseste nici un hotspot facut de pe laptop, am incercat o multime de programe. Tin sa precizez ca folosesc windows xp. P.s imi gaseste hotspoturi facute de pe tablete, telefoane.
  15. Detin un Fujitsu Siemens Pa3515 iar problema e urmatoarea, in momentul cand il aprind displayul ramane stins, dupa ce inversez placutele de la memoria ram sau las doar o singura placuta totul functioneaza perfect.Dupa un timp de functionare gasesc din nou displayul stins si trebuie sa o iau de la cap cu memoria ram! Ce e de facut?!!!
  16. Que

    Conturi FB!

    Va dau eu, postati cate o poza cu mama voastra dezbracata aici, nu de alta dar sa nu ramaneti datori!
  17. Que

    Get VIP+ on RST!

    Ba duceti-va in plm si discutati pe chat nu aici ca inchide thread-ul
  18. Que

    Get VIP+ on RST!

    - Sa-i ard pe fraieri! - Smecherie - 21
  19. Que

    iPhone 4

    Nu ai ce sa ii mai faci...tipul si-a decodat telefonul pe cartela lui si numai aia merge in telefon!
  20. Frate Samsung-urile in special s-urile au ajuns sa fie telefoane fixe nicidecum mobile.O sa ajungi sa stai cu el in priza in fiecare zi!Te-as sfatuii sa optezi pentru un BB ai destui bani pentru ceva bun.Eu in prezent dintr-o prostie am ajuns sa folosesc un Orange Nivo, crede-ma ca am ramas socat.Cred ca e cel mai tare telefon de pe piata daca raportezi totul la pret/calitate. 512MB RAM, Procesorul Dual-Core de 1GHz, bateria tine 3-4 zile, vine la pachet cu o gramda de aplicatii utile si lista continua.La pretul de 100 de euro are mult prea multe!
  21. Omule, tu nu ai nici un drept sa transporti persoane cu masina persoanala in regim de taxi, cred ca stii asta!Din cate am vazut la televizor tipul care a avut ideea asta era taximetrist si dorea sa fie scutit de taxe.Daca nu esti tu acel tip, imi cer scuze ca te-am confundat si m-am bagat aiurea...Cu bine! @ EAdrian eu m-am referit ca era mai bine sa stea anonim, fara sa apara la televizor si fara sa faca prea multe detalii publice.
  22. 1. E o idee foarte tare. 2. Sper sa fie exact asa cum sustii, si aici ma refer la definitia cuvantului "gratis", ca nu percepi nici un fel de atentie din partea clientilor. 3. Din cate stiu voi incercati sa faceti intr-un fel sa fiti scutiti de taxe.Mi se pare foarte ok ideea de a fi scutit de taxe, atata timp cat obtii venit 0 din munca pe care o prestezi.Singurul lucru cu care ati gresit e ca ati facut ideea publica si acum stiu multi de ea.Mai mult ca sigur nu o sa se intample nimic cu planul pe care vi l-ati facut pentru ca traim in Romania si aici tot ce e bun trebuie sa dispara.Era mult mai ok daca lucrati gen "anonymous", faceati un site, il promovati, oamenii care aveau nevoie faceau apel la voi si atata tot.Eu va urez mult noroc si sanatate si tot respectul meu!Sper sa reusiti,bafta
  23. poti pune 5 kg cu creatina in 21 de zile!dar in momentul cand o sa iei pauza,ajungi cum ai fost.
×
×
  • Create New...