Jump to content

danycutu

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by danycutu

  1. merci o sa incerc. Am incercat cu fisierul ala php dar imi da eroarea asta. PHP Parse error: syntax error, unexpected ';' in /root/sender/sender.php on line 3 @misefalfaie merge.mai sunt si oameni buni pe aici.
  2. merci o sa incerc ajutorul in alta parte.
  3. merci ca te crezi mai presus.Dar se pare ca nu esti.
  4. Din ce imi amintesc eu asta e comanda sa stergi ceva.Eu vreau sa zic ca am liste de mail si o scrisoare in format html chiar nu vrea nimeni sa imi zica asa ca la prosti cum sa fac?
  5. imi trebuie pentru spam.Am un site.Daca am o lista de email + o misca scrisoare in format html cum procedez.De pe un root Linux?ce trebuie sa instalez ce comenzi sunt ca nu mai tin minte?
  6. salut.Acum ceva timp m-a invatat cineva cum sa trimit email direct din root.Dar nu mai stiu comenzile si de ce era nevoie pentru a face asta.Ma poate ajuta cineva cu un tutorial ceva orice.Am cautat pe google dar nu gasesc.am nevoie sa trimit liste de email-uri.
  7. Oricum nu are voie sa puna linkuri dreamcash ad.fly sau alte prostii si o sa primeasca bani.Sunt curios daca chiar era ceva in txt ala din ce zice el ca e.
  8. Imi poti da si mie link?
  9. E router supermicro.Astea sunt nologine nu rooturi.
  10. Pentru asta trimiti mail format html.Iti faci tu continutul cum vrei.Sunt o gramada de programe unul simplu ar fi web page maker.
  11. ai postat in sectiunea gresita
  12. Tu esti bun ca angajat la primarie din descriere.
  13. Update am mai pus ceva rooturi
  14. Le-a decriptat cineva ca eu nu le dau de cap.si eu zic ca am inteles indiciul.
  15. Asta e frate. vad ca www este peste tot unde sunt postate rdp si root.Cred ca le urmareste si le ia pe toate.Asta e norocul lui.
  16. Ceva ce eu nu am mai intalnit. Va las singuri sa descoperiti si sa imi ziceti daca ati mai intalnit. Pe port ssh 22. test:test:98.189.121.100
  17. YjNKaFkyeGxKVE5CYjNKaFkyeGxKVE5CTVRFekxqazRMakkxTWk0eE1ERWxNRUZ2Y21GamJHVWxNMEZ2Y21GamJHVWxNMEV4TVRNdU9UZ3VNalV5TGpFd01DVXdRVzl5WVdOc1pTVXpRVzl5WVdOc1pTVXpRVEV4TXk0NU9DNHlOVEl1T1RrbE1FRnliMjkwSlROQmNtOXZkQ1V6UVRFeE15NHlOVEF1TnpJdU1qZ2xNRUZ5YjI5MEpUTkJjbTl2ZENVelFURXhNeTR4TURndU1qUXlMak0x Sper sa fie folositoare.
  18. ZoneSpeed nu te mai lauda atat.In primul rand nu era vorba de tine era vorba de copilasii astia cu serverele de cs.
  19. Nu va mai stresati sa explicati la copilasi de 12 13 ani care vor sa se razbune pe vecinu ca are server de cs mai fain ca al lor. Ar trebuie facuta o chestie sa nu mai intre toti copilasii pe acest forum dupa VPS si RDP free sa isi puna redirecte pentru servere de cs.
  20. Pai nu inteleg un lucru la programelu asta.Trebuie sa fie instalat pe remote ca sa scoata lockeru nu?Sau cum se face zi si tu niste instructiuni de folosire.
  21. deasta zic si eu .Intra un copil fustrat de 14 ani care cauta rdp sa isi puna redirecte cs pe ele.si asa le ia pe toate le pune desktop locker cu toate ca ala se desface dar mai sunt si unele la care se poate schimba parola .Cel mai corect sa le pui criptate numai cine stie sa le decripteze sa le ia pentru ca unu care nu stie nici macar sa decripteze nu cred ca stie sa faca mare lucru cu ele.
×
×
  • Create New...