Jump to content

vampiruEmo

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vampiruEmo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. depinde frate ..vii in ciorani si te pllatesc in bautura sau..zimi cum si ce.. PS : daca nu stii unde vine asta uitate pe google maps:))
  2. dau 200 litrii tuica 100 palinca pentru cel care face chestia asta:)) sunt de la tara si am destule:)))am resurse pentru toti utilizatorii:))
  3. eh..eu doar am incercat : hack-ing eu inteleg prin asta ca tot se poate sparge daca nu merge asta e sunt incepator:))
  4. Salut !! Cine ma poate ajuta cu spargerea unui cont de metin ?? Sa va explic despre ce e vorba: serverul este metin2knd.comli.com As dori daca se poate un cont cu gm sau spargerea unui cont existent doar ca sa ma disrez pe acolo putin Tank`s!! PS: daca se poate si nu merge pe acest server mai e unu( metin2gth.sytes.net)
  5. pe filelist una?? multumesc:)
  6. Eu sunt din ploiesti si sunt dispus sa te ajut:D mai strangem lume si mergem dupa tigani prin ploiesti .. PS: Pornim din Sud???
  7. Mare dreptate ai.!!! prezentare si dupa add!! respect !!
  8. 17 la multi ani tuturor si multa...(fericire nu va urez ca poate aveti/ poate ceva mai folositor>>)bafta la fete si la bautura:))
  9. Cam ceva de genu am patit si eu un prieten din america a venit in romanie (el fiind roman dar plecat de mic acolo) am discutat cat am discutat dupa ceva timp ajungem sa imi povesteasca ca acolo daca afla luema ca esti roman te intreaba:"You are gipsy??" acum serios avem o imagine proasta datorita tiganilor si taranilor care ne strica toata frumusetea adevaratilor romani pareri??Eu zic : Jos Tiganii chiar daca suna prea mult a rasism !!
  10. deci..G3nTleMan cum aflu cine ma suna cu ascuns??daca zici ca e usor:D multumesc de ajutor!!
  11. da..este buna ideea asta avand in vedere ca sunt paralel cu hack-ing si as dori s invat mai multe dar problema e ca nu stiu de unde sa incep:( idei??
×
×
  • Create New...