Jump to content

adytzu_eu

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

adytzu_eu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. am eu update la auto b+ 2.1!Are alte chestionare si legislatia e modificata pe 2008! cine vrea update-ul ... pm me
  2. nokia 3410 ... cel mai tare telfon (si la propriu si la figurat)!Eram in scoala generala si bateam cuie in lemn cu telefonul
  3. adytzu_eu

    ady

    salut baieti si fete!am aparut si eu pe aici!ma cheama adrian,sunt din braila, am 18 ani si sper sa fiu de folos si eu pe forum pe aici!
  4. prea adevarata!!! seamna cu joculetu ala care spargeai monitoru...sau il taiai cu drujba:)
  5. ms moolt yoyo.... e bun ala... dar e pt altceva... eu,defiecare data cand inchid si pornes iar modemu...am alt ip, programu ala nu face nimic... pentru asta, Cred ca pana la urma, sun la astia de la clicknet si le zis sa imi faca ip stabil! p.s.:Sau tin modemu intr-un deschis dar se incinge modemu dupaia! Oricum...daca gasiti ceva...ma anuntati si pe mine! MULTUMESC ANTICIPAT!!!
  6. mai baieti, am gasit si eu un tutorial intereseant... poate o sa va ajute la ceva, candva!Uitativa...si astept pareri! http://rapidshare.com/files/112753631/Hacking_the_PSP__Wiley_.pdf.html
  7. baietzi... cnp este bun pentru oferta aia noua la Orange cea mai buna metoda sa faci rost de un ip valid se face in 2 pasi: 1. intri frumos pe validari.ro 2. pe principiul de sus al cnp-ului iti faci frumos un cnp si il validezi...si daca este bun... il bagi la obtiunea aia de la orange! Sincer am si vandut cateva cnp-uri,pentru ca romanu...se termina obtiunea....lua alta cartele...si ii trebuia alt cnp... si eu luam de pe validari si le dadeam lor(contra-cost)
  8. imi pare rau pentru triplu post scuze...dar nu stiu de ce s-a facut asa :shock:
  9. mda...m-am gandit si la asta...dar ma gandeam daca este si alta obtiune...mai "tehnica" sa zic ... Nu exista nici un programel care sa faca asta?
  10. Va spun eu idee COOL de afaceri! Stiti emisiunea pe TVR2 "Arena leilor" - ma uitam intr-o seara la emisiunea aia si ce idee imi vine! O afacere cu GREIERI!Cumpar un teren, imi deschid o ferma de greieri, unde de la o pereche,2 ,3 sa imi fac mii de greieri si incep sa ii vand pe unde apuc! Din banii care ii scot din vanzare, imi fac o fabrica de triere a GREIERILOR : pentru vanzari la restaurante : pentru copane, piept si altele (ca la gaini).Iar incep sa ii vand si cu banii care imi iau din vanzare imi deschid langa ferma si un "Palat al Greierilor" unde o sa ii invat pe acei greieri care nu sunt buni de dus la restaurant, si sa ii invat sa : c~ante, sa danseze si merg la spectacole cu ei!Alti bani si de aici!Si uite asa imi deschid eu afacere cu greieri Astept comentarii si alte idei la aceasta afacere! Sper sa va amuze! Sincer eu am ras cu lacrimi cand le-am povestit prietenilor mei:lol:
  11. Va spun eu idee COOL de afaceri! Stiti emisiunea pe TVR2 "Arena leilor" - ma uitam intr-o seara la emisiunea aia si ce idee imi vine! O afacere cu GREIERI!Cumpar un teren, imi deschid o ferma de greieri, unde de la o pereche,2 ,3 sa imi fac mii de greieri si incep sa ii vand pe unde apuc! Din banii care ii scot din vanzare, imi fac o fabrica de triere a GREIERILOR : pentru vanzari la restaurante : pentru copane, piept si altele (ca la gaini).Iar incep sa ii vand si cu banii care imi iau din vanzare imi deschid langa ferma si un "Palat al Greierilor" unde o sa ii invat pe acei greieri care nu sunt buni de dus la restaurant, si sa ii invat sa : c~ante, sa danseze si merg la spectacole cu ei!Alti bani si de aici!Si uite asa imi deschid eu afacere cu greieri Astept comentarii si alte idei la aceasta afacere! Sper sa va amuze! Sincer eu am ras cu lacrimi cand le-am povestit prietenilor mei:lol:
  12. Va spun eu idee COOL de afaceri! Stiti emisiunea pe TVR2 "Arena leilor" - ma uitam intr-o seara la emisiunea aia si ce idee imi vine! O afacere cu GREIERI!Cumpar un teren, imi deschid o ferma de greieri, unde de la o pereche,2 ,3 sa imi fac mii de greieri si incep sa ii vand pe unde apuc! Din banii care ii scot din vanzare, imi fac o fabrica de triere a GREIERILOR : pentru vanzari la restaurante : pentru copane, piept si altele (ca la gaini).Iar incep sa ii vand si cu banii care imi iau din vanzare imi deschid langa ferma si un "Palat al Greierilor" unde o sa ii invat pe acei greieri care nu sunt buni de dus la restaurant, si sa ii invat sa : c~ante, sa danseze si merg la spectacole cu ei!Alti bani si de aici!Si uite asa imi deschid eu afacere cu greieri Astept comentarii si alte idei la aceasta afacere! Sper sa va amuze! Sincer eu am ras cu lacrimi cand le-am povestit prietenilor mei:lol:
  13. mi-am facut conturi o gramada...si pe no-ip si pe idle!Peste tot...dar nu merge! nu stiu ce are!
  14. Salut! Am cautat prin forum si nu am gasit o chestie! Eu am internet prin clicknet, si ma streseaza astia cu Ip Dinamic! Pana la urma pot face ceva ca sa nu il mai am asa, sa il fac static? Am incercat si cu domeniu, dar nu merge faza cu IP. idle. ro la ce imi trebuie mie! putin ajutor plz !!! si daca am gresit cu ceva...nu ma injurati
×
×
  • Create New...