Jump to content

17ppa

Active Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

17ppa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Ce importanta isi dau adminii pentru ceea ce se intampla in Market... daca da unu din gura ca si'a luat teapa, zbang...un deget! Nu cauta si ei povestea, dovezi, etc...
  2. 17ppa

    Cld 3.0

    Cum poti sa spui ca dai CLD, la schimb pe anumite programe, cand el e pe toate forumurile 'hacerz-forumz' 'gigel-hacing' etc... ? ON: Luati de aici: CLD 3.0 Am testat vreo 2cryptere pe server, merge bine cryptat nu am intampinat probleme . Hmm, pot sa spun ca inca ruleaza bine programul .
  3. 17ppa

    Cld 3.0

    Pff, vechiul CLD Inca il am in pc, nu l'am folosit de peste 1an... Revin eu cu edit cu link, ma duc sa mananc acum.
  4. De foarte mult timp am tot stat si m'am intrebat, dar nu am stat sa ma documentez: De ce Avira detecteaza tot ce ar trebui sa fie FUD ?
  5. Daca din greseala citeai topicul asta vedeai ca sunt membru din 2009, nu un rapanos din 2013 . Hai sa nu deviem, ca nu are rost Stima !
  6. Kent, iti apreciez postarile. Foarte bune cryptere...dar, in pu*u meu, crypteaza de vreo 2-3ori link'ul de download...nu vezi, toti copiii descarca si scaneaza pe vt. Ori ca postezi un crypter cu direct link...ori nu il postezi, e tot aia . Fa ceva pe viitor, crypt link/pass . Stima !
  7. Deschid acest topic deoarece am trimis mesaj la 2admini...nici un raspuns ! Este vorba despre acest post: https://rstforums.com/forum/34273-utilizatori-banati-scam-watch.rst#post352299 Asta s'a intamplat acum ceva vreme in urma...si am dat peste ss care il facusem atunci . Sa dau detalii pe scurt: 1. Ne-am impacat sa imi dea banii apoi primeste ce a cerut ( mai exact redirecte cs + un program ) 2. De cateva ori era offline, i-am lasat link'urile de cateva ori, intra pe mine si imi spunea de ce nu ii dau ce mi'a cerut. 3. I-am dat din nou link'urile in timp ce vorbeam, i'am trimis link'urile chiar si intr'un txt doc. 4. Mi-a spus ca m'a raportat pe forum, i-am spus, acum ai primit ce ai vrut, vorbeste ca e in regula sa nu primesc ban degeaba. A spus ca o sa vorbeasca cu un admin. 5. Offline si vorbit s'a facut... Acum imi pare rau ca am gasit din greseala dovada ca i-am trimis link'urile * Am si link'urile cu programul si redirectele pentru cs . * Am sa incerc sa rascolesc dupa conversatii. Deci daca se poate unban si sa fiu inlaturat din lista aia? Ma pis pe suma care mi'a trimis'o dar imi pare rau ca m'a acuzat degeaba. Daca ai nevoie de mai multe ss'uri, conversatii, link'urile...le ofer oricand. Conversatia o sa fie mai greu, dar incerc sa o caut. Stima ! Edit: PS: Specifica'se ca are un prieten admin si ca nu o sa scap daca nu ii dau ce mi'a cerut. ( Asta a spus dupa ce i'am dat pe tava link'urile )
  8. Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/user/public_html/stl/index.php on line 203 PHP Error Message Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/user/public_html/stl/index.php on line 220 In linia 203 este : $theme = mysql_fetch_assoc($result); In linia 220 este : $total = mysql_num_rows($totalq); Habar n'am PHP, habar n'am cum sa rezolv. Ma ajuta cineva ? Edit: Nu conteaza...a fost prea banal Am rezolvat .
  9. Aceeasi problema .
  10. Oh, ai dreptate...nu citisem toate posturile:P Am gasit un link mai recent. Incerc programul, revin cu edit. Edit: Mi'a descarcat un fisier .html ce dracu ?
  11. Voi va plangeti de cativa Mb/s care ii aveti ? Eu ce as mai putea sa zic ? Uitati aici...platesc abonament de 50Mb/s
  12. Am testat pe 2aparate. Functioneaza !
  13. Salut ! Poti veni si cu o demonstratie video ?
×
×
  • Create New...