Jump to content

new_luca

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by new_luca

  1. Am incercat si eu o rezolvare naiva.
  2. Mersi frumos baieti, probabil o sa reusesc si eu sa strang banii de bilet, mai e destul pana atunci , dar imi plac in principiu micile provocari, cum a fost anul trecut, asa a inceput totul pentru mine. @Reckon - Daca ne-am intalnit fata in fata am uitat, dar te stiu clar, legat de "cunostinte incredibile de progrmare", e o mica mare exagerare totusi
  3. Exista sansa ca anul asta sa mai pui vreo provocare pentru a obtine un bilet asa cum s-a intamplat anul trecut ? M-as chinui cat as putea de tare sa il obtin, asta stiu sigur.
  4. Multumesc tuturor pentru primirea calduroasa , deja imi place in zona. Este exact cum ma asteptam , unii poate ar fi fost deranjanti de comentarii dar nu si eu, pentru ca exact o primire de genul doream >< + e pacat sa pui la inima orice(imi e mila de cei ce traiesc prin ochii celorlalti). Puterea ASCII ?????????????•? pentru un efect garantat, pacat ca nu sunt mai multe emoticons in jur Apopo de detalii, nu are nimic ca sunt prea multe si ca nu va intereseaza, nu am nimic de ascuns, un forum "ca asta" nu e o scuza sa "te ascunzi" , oricum cu destula perseverenta totul poate fi gasit. @DaPicture: E o poza pur si simplu Epica , nu aveam cum sa nu o pun. Hai cu mai multe "Gay.HoneyPot.XXX" jokes.
  5. Bine v-am gasit, eu sunt LucA, am fix 25 de ani si v-am gasit prin intermediul blogului DefCamp. De un an si ceva m-am apucat de programat, invatat tot felul de chestii @IT + o facultate legata de domeniu. Imi place sa rezolv diferite provocari, vreau sa invat si sa evoluez permanent, sunt putin "Psycho" , foarte sincer si cum spun amicii Traceuri un "Pokemon" sau cum am mai vazut, un WannaBe sau Noob incurabil. Ideea e ca pot fi catalogat in multe feluri de multe fiinte umane, dar pentru mine sunt pur si simplu Luca, New_LucA si sunt pus pe invatat si evoluat in domeniul asta foarte drag tuturor de prin zona. Ciudat sau un prin liceu nu ma simteam atras de programare sau orice legat de IT prea mult in afara de jocuri... dar de ceva timp s-a aprins scanteia si asa am pornit in calatoria vietii mele. Mda cum poate se vede si la profilul meu, m-am jucat cate putin cu Python, Bash, C, C++, C#, HTML, Java, AutoIT(De aici a pornit scanteia cred.), SQL.... Brain**ck hah. MUlt spor si voie buna va urez la toti, ne vedem prin zona si o sa cresc incet si sigur(worst case) alaturi de voi , tare ca piatra, iute ca sageata.... Ah da, sunt un Typing maniac, era sa uit, ca sa stiti cine e la capatul celalalt al tastaturii.
  6. @Andrei: Bitcell =>(acum ceva timp) WorldIT reader => DefCamp Blog => Bilet gratis + am dat de RST. A trecut o zi, hai cu noua provocare daca se va schimba si va mai fi valabila oferta. Apropo de "Capture the Flag", etapa de calificari se face "de acasa" ? Gen se face o echipa de maxim 5 si rezolvam de acasa probleme(daca suntem capabili ) Daca e asa pot fi virtual 5, se poate trisa cred Oricum lasand asta, eu ca simplu doritor de participare, singurel, pot sa ma insciu "la misto" ? , Gen sa vad problemele, sa ma distrez putin....(oricum nu as avea sansa de altceva). Chiar, cata lume a reusit sa rezolve pana acum challenge-ul? Apropo salutare lume, ne vedem la eveniment
×
×
  • Create New...