Jump to content

xPowerSource

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

xPowerSource last won the day on June 24 2013

xPowerSource had the most liked content!

About xPowerSource

  • Birthday 06/05/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xPowerSource's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Iei putin de la mult. Sunt multi oameni care au nevoie de serviciile pe care le oferi !
  2. @GarryOne are dreptate, windows 8.1 consuma putine rersue, il am de 1 an instalat si il folosesc doar pentru surf si jocuri. Si va pot zice ca nu am un PC bun. Am un Dual Core, 4GB ram, o placa video de 512 pe 128 de biti si un SSD de 128 si merge foarte bine. Adevarat windows 8 la INCEPUT a avut multe probleme si in plus nu erau drivere, dar acum este foarte stabil, arata bine si merge bine Cei care ati citit pe internet "aaa windows 8 e naspa consuma resruse" sunteti doar o parte din "turma"
  3. Citeste articolul care l-a postat.
  4. In ce limbaj de programare imi recomandati sa fac un AntiCheat pentru CS/CSS/CSGO ? Vreau sa nu consume multe resurse. PS: imi cer scuze pentru putine detalii, dar putem dezvolta pe parcursul discutiei
  5. da dar la ultimele postari apar doar ultimele postari si sunt limitate ca numar, dar eu vreau sa vad si threadurile care sunt "hot". Si asa, daca ar adauga asa ceva pe forum, care ar fi dezavantajul?
  6. Atunci cand creezi un thread nou sa ai o optiune care sa excluda posturile din acel thread de pe prima pagina de la categoria "Ultimele posturi". In caz ca cineva vrea sa faca un thread ca acesta: https://rstforums.com/forum/79588-gift-1-cont-steam-cs-1-6-cz-5.rst#post511834 sa foloseasca aceea optiune ca sa nu avem cazuri ca acesta http://s6.postimg.org/4u4oa9ib5/poza.png
  7. Ma bag si eu in seama.... Nu am citit totul dar CE PULA MEA VIRTUALA ii cu topicul asta ? CLOSE THREAD CLOSE THREAD CLOSE THREAD CLOSE THREAD n CLOSE THREAD Nu imi place ce vad: PROPUNERE(stiu ca nu are ce cauta aici): SA FIE IGNORAT FORUMUL "Off-topic" PE PRIMA PAGINA...
  8. My turn... Nu sunt de acord cu cainii maidanezi sa umble liberi pe strada...dar nici cu uciderea lor in masa. In alte tari se tin cainii fara stapan in adapost 2 saptamani(cei care sunt in stare buna de sanatate si normali) si daca nu vine sa ii adopte cineva ii eutanaiseaza. Dar acum nu mai este vorba de asta, este vorba de oamenii din tara noastra. Sa trecem la fapte, va dau un caine si un cutit, cati dintre voi ati incepe sa il "chinuiti" ? Va zic eu, O GRAMADA...pentru ca sunt multi bolnavi psihici...in tara asta sunte multe primate. In afara de violenta(injuraturi, amenintari si alte prostii) nu stiu nimic. Nu zic ca nu ar trebuii sa scapam de caini de pe strada, nimeni nu zice asta. Dar METODELE prin care sa scapam de ei ar trebuii gandite. De asta tara asta nu merge mai bine, ca avem oameni bolnavi psihici. De exemplu: Bunica aia sa dus la Happy Hour si a inceput sa planga fortat, in loc sa isi jeleasca copilul acasa sa dus la emisiune(si ce repede sa dus...). Ar trebuii cineva sa se intereseze ce face acum bunica. De fiecare data cand vad la stiri ca oameni mor tragic, si cand li se ia interviu la rude...nu vad nimic pe fata lor , nici o tristete nimic(adevarat sunt si exceptii, dar putine) ei sunt mai "entuziasmati" ca apar la TV. Si voi ati vazut traseul pe unde a mers copilul ala? 45 de minute i-a luat sa ajunga pana la locul unde se presupune ca fost gasit...45 de minute, si bunica la scapat "o clipa din ochi". PROSTIE ! Oricum nu o sa facem nimic in tara fara ajutor de afara, si aici nu ma refer la straini, ma refer la romanii care sunt plecati afara, din cauza ca ei au fost plecati in afara si au cunostinte si alte mentalitati.(nu ma refer la tigani la furat/cersit, ma refer la romani care lucreaza si merita respect) Inca ceva, am observat ca la noi in tara...oamenii care vad viata dintr-o alta perspectiva sunt considerati ciudati. Oare de ce ? // EDIT Oricum eu cred ca tara noastra ar putea fii una dintre cele mai tari tari din europa si sper ca intr-o zii sa vina cineva la conducere care sa nu se mai gandeasca la bani si sa se gandeasca cum sa evoluam spre bine. Sa investeasca in sanatate si in invatamant.
  9. Proxy-urile sunt din america...acolo nu se monitorizeaza traficul ?
  10. @Brenin, tu tot ce trebuie sa intelegi este ca Rosia Montana poate face rau populatiei si ca aurul acela nu o sa ajunga la populatie ci la tigani/parlamentari HOTI . Daca oamenii aceea care au iesit in strada stiu aceste lucruri, este de ajuns. Poate ca sunt "3 curve" dar cel putin au iesit pentru o cauza care chiar merita sa iesi. Au venit cu bicicletele pentru ca, poate nu vor sa mearga pe jos pana acasa ca la ora aia nu cred ca mai circula masinile si plus este si sanatos sa mergi cu bicicleta ! Faza cu cainii nici eu nu am inteles, dar presupun ca are treaba cu faza cu copilul omorat de caine care este manipulare Presupun ca tu faci parte din aia care cand vor sa faca un protest trebuie sa distruga, sa vandalizeze si sa se bata cu jandamarii ca sunt ei mari "bossi" Ai putin respect pentru oamenii care vor o tara mai buna si nu mai comenta aiurea.
  11. ok, pentru creierul meu cat o aluna, am sa explic care este faza OK, NSA colecteaza informatii si le stocheaza, daca le folosesc ilegal sau nu , nu a precizat nimeni. Faza este , ei le stocheaza si dupaia in caz de ceva le folosesc, daca le folosesc abuziv nici asta nu a specificat nimeni. Toata lumea zice ca "strang, aduna, etc" informatii, dar in ce scopuri? si normal, NSA colecteaza date,info, etc si dupaia politia cand are nevoie de ele va prezenta un mandat si NSA va da datele. Voi cititi niste stiri care apar asa, de nicaieri. dar o dovada ca acele informatii sunt folosite in scopuri "ilegale" unde sunt? Si cum dintr-o data acel agent care a lucrat pentru NSA a inceput sa vorbeasca? eu cred ca asta este o alta incercare de a manipula lumea.
  12. Pentru asta exista site-uri porno. Eu nu ma refer la acel tip de supraveghere. Eu ma refer la tipul ca "google, facebook, skype, microsoft, etc" dau informatii despre utilizatori guvernului. NU am sa inteleg care este problema? Poate ca guvernele cer informatii despre unii utilizatori pentru ca au fost ucisi, sau sunt acuzati, etc. Daca a vazut careva serialul "Homeland", in primul sezon cand blonda supravegheaza ilegal acea familie. NU SUNT DE ACORD CU ASA CEVA. Dar aici vorbim despre strangere de informatii despre utilizatori de la companii.
  13. da. Pentru ca daca se intampla ceva, politia si alte institutii sa poata accesa ce sa filmat. Tu ce crezi ca se intampla cu filmarea? ajunge la "dusmanii tai" ca aia sa se amuze de tine? Da tu pentru ce ti-ai pune o camera ? sa sperii baietii rai?
  14. Nu am sa inteleg niciodata care este problema cu adunarea de informatii. Atat timp cat nu faci nimic RAU/ilegal nu ai de ce sa iti fie "frica". Dupa mine aceste informatii pe care ei le culeg le folosesc pentru securitate. Oricum, pe mine nu ma afecteaza cu nimic si descarc o gramada de lucruri piratate...
×
×
  • Create New...