Jump to content

DRA4KE

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DRA4KE

  1. salut, cum pot vede video-urile de pe acest site : Gestul DEMENT pentru care un sofer a primit 146 de ani de inchisoare! IMAGINI SOCANTE - www.crimetime.ro Video-ul nu e disponibil, cand intram mai de mult mergea
  2. mersi mult , singura metoda? nu se gasesc mufe separate sa fac unul?
  3. Salut, am cumparat un amplificator stereo 3220. model vechi l.am luat de la o cunostinta. As vrea sa il montez la PC am si 2x BOXE. Am nevoie de o "schita'' cablurile necesare pentru montare. :) ELECTRONICA Amplificator Stereo 3220:
  4. Salut am nevoie urgent de 5 euro pe vodafone, dau steam, cont filelist,samp (RP) , invitatii dota2,etc. pm me sau ad YM: feel4rapp ROG SERIOZITATE!
  5. Salut care credeti ca ar scoate mai mult profit, un salon de masaj erotic in zona Bucuresti-ului,sau videochat ?
  6. DRA4KE

    Keylogger?

    Antivirus AVIRA cum trec de el? )))
  7. DRA4KE

    Keylogger?

    eee o fata )))))))) PS:sau sa protejez cumva virusul" sa nul mai citeasca ca virus...si sa ruleze sa treaca de antivirus?
  8. DRA4KE

    Keylogger?

    Salut,cum ii dezactivez antivirusul la o persoana "victima" caruia vreau sa ii trimit keylogger-ul (virusul),daca acea persoana are antivirus,si nu vrea sa'l dezactiveze???
  9. Salut am un sistem audio 2+1 cu subwoofer,are un buton de reglare bass..l-am luat nou din magazin.Acum cateva zile cand am dat bass-ul mai tare am observat ca a ramas blocat.Deci daca dau volumul putin mai tare si bass-ul se aude... urat subwoofer,vibreaza difuzorul continu ramane blocat,nu e de la pc. deoarece l-am bagat si pe DVD si face lafel...ce a-r trebui sa-i fac?sau trebuie sa il duc la un service special?
  10. Salut,am nevoie de un program "driver detective" sa imi caute singur ultimele drivere pentru windows 7 32bit. (pentru placa video sunet etc.) Am gasit pe google dar trebuie sa imi fac cont si sa platesti,daca stiti ceva free? PS:sau site-urile oficiale?
  11. Nu m'a lamurit gogu" de aceea am postat aici am gasit niste coduri de deblocare retea,dar imi cerere codul de la telefon si nu il stiu!
  12. Salut am un telefon samsung SGH-D600E codat pe Orange Network,este vre'o modalitate sa il decodez fara sa platesc (nu merita sa dau bani pe decodare,e destul de vechi telefonu cu cat dau pe decodare iau altu).Un cod ceva ce nu necesita cablu de date!?
  13. DRA4KE

    Yahoo !

    Mersi o sa incerc cred ca asta e cea mai buna solutie, o sa revin cu reply daca am rezolvat!
  14. DRA4KE

    Yahoo !

    Your account has been locked.Please click "Forgot Password..." to start the unlocking process. (81003003) Mi-am blocat id-ul deoarece am bagat parola de 3 ori gresit (din motive de securitate,daca bagi parola gresit de 3 ori se blocheaza timp de 24 ore) Am avut pc-ul stricat si nu am mai intrat de mult pe mess (si nu mai stiu parola) si nici intrebarile de securitate si email alternativ nu am! Exista vre'o posibilitate sa imi recuperez parola? Post Reply sau trimiteti-mi un mesaj va rog frumos.Multumesc!
×
×
  • Create New...