Jump to content

sudobash

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sudobash

  1. Eu v-am aratat aici ce am folosit eu si stiu 100% ca merge, alte siteuri pot da teapa. Este problema voastra ce faceti mai departe, eu v-am dat un sfat prietenesc.
  2. Pai, cum de exemplu zona TOOLS are mai multe subforumuri ex: programe hack, securitate, tools. Asa sa existe o categorie si despre Linux, cu tutoriale, securitate, hack, tools. Eu unul cred ca ar prinde bine, sunt multi care folosesc Linux si cauta sa invete lucruri noi.
  3. Hmm, ma gandeam la ceva mai complex
  4. Eu, folosesc de 3 luni Linux @ Ubuntu, Windows este mult prea 'inchis'. Linux = Libertate
  5. Salutare, nu credeti ca ar prinde bine o categorie dedicata sistemului Linux? Tutoriale pentru incepatori (si nu numai), utilitati, hack s.a.m.d
  6. Pentru cei care doresc sa-si decodeze telefonul mobil in mai putin de 10 minute, recomand cu mare caldura - acest website . Nu pare el prea profesional dar baiatul este super ok, am decodat si eu un LG OPTIMUS ONE, 5 minute a durat toata treaba + ca se poate achita si cu PayPal, preturi mici. * rog sa nu se stearga, este topic informativ, poate unii dintre noi au nevoie.
  7. sudobash

    PayPal

    Help - Contact us. Si eu am un cont limitat, la fel pentru ca am primit bani din conturi nasparlii (300 EUR odata), m-au sunat sa ma intrebe ce-i cu tranzactia, le-am explicat au zis ca e ok, dar tot au limitat contul pentru 'investigatii' . Insa eu luna asta pe 8 am reusit sa scot 200 din 300 EUR mi-au dat acces la withdraw, astept sa scot luna care vine pe 8 si pe ceilalti 100.
  8. Ciubotaru Robin? Ce problema ai avut cu el? il cunosc.
  9. Ma nu prea se mai merita, nu se mai joaca .. cum se juca acum 2-3 ani. Mai ales daca vrei sa faci ceva din care sa si scoti ceva banuti.
  10. Ce relatii ai sa le bagi, cum le bagi?
  11. Pana acum nu am vazut pe cineva care scaneaza servere linux sa faca ceva cu ele, scanam sa fie. Asa, cei care au si pot face, de ce nu? Ilegal, legal, riscul meseriei. Aia care fura milioane de euro nu mai sunt legali, ne ia pe noi care incercam sa facem un ban pe net ..
  12. Domnule blakboy, de unde atata ironie? daca stai la scan stai moca? mare ti-e gradina Doamne. Daca nu-ti convine stai la scan si tinele degeaba omule .. multa minte iti trebuie.
  13. Ai mesaj, inca astept oameni interesati. Pana acum nimic , si mai ziceti ca e criza toata lumea e in bani.
  14. Nu vrei sa ma apuc sa spammez sa par de incredere? Astept doritori!
  15. Nimeni? Haideti ma, cei care detin cunostinte, va supara banii?
  16. Caut o persoana serioasa, cunoascatoare a domeniului crack / hack (depinde cum vreti sa-i spuneti) foarte bine, mai exact - servere virtuale (vds,vps,dedicat s.a.m.d) pentru o colaborare de lunga durata din care se pot scoate bani frumosi, cand spun frumosi nu ma refer la cateva sute de lei ci la cateva sute de euro lunar. Mai multe detalii prefer sa discutam in privat, cei interesati sa-mi trimita un mesaj privat cu o adresa de contact (preferabil yahoo). Rog cei care nu au nici o legatura cu subiectul sau nu sunt interesati sa nu comenteze, multumesc frumos. Stima.
×
×
  • Create New...