wikedx Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 Salut astazi mi-am cumparat niste ghete si am vazut la multi oameni ca isi lasa sireturile pe afara.Adica baga pana in ultima gaura siretul si dupa il lasa in afara sa atarne.Cum fac si eu sa le leg sireturile asa?Am incercat dar pur si simplu daca le las asa se slabesc si mi se desfac ghetele.
Cronicles Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 E complicat , cauta un tutorial pe youtubePS : E periculos sa incerci singur ai sansa sa te spanzuri
urs Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 Salut astazi mi-am cumparat niste ghete si am vazut la multi oameni ca isi lasa sireturile pe afara.Adica baga pana in ultima gaura siretul si dupa il lasa in afara sa atarne.Cum fac si eu sa le leg sireturile asa?Am incercat dar pur si simplu daca le las asa se slabesc si mi se desfac ghetele.Cum invatam copilul sa-si lege singur sireturile |
wtf Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 PS : E periculos sa incerci singur ai sansa sa te spanzuri))))))))))))))))))))))Vai ce am ras !