gadgetsuper Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 Salutare , Am o pagina de facebook pe divertisment ( bancuri , funny ) cu 140.000 de aprecieri din care 110.000 romani si 30.000 straini (activa nu moarta si ingropata) cu un reach de 28.000 in crestere , plus inca alte 5 pagini intre 5.000-30.000 likeuri .Ideea este ca nu am timp (de postari se ocupa un copil care o face din pasiune deci cost 0 ) si nici cont de adsense (sau alta varianta de monetizare ) asa ca am nevoie de cineva care are cont de adsense si un site unde sa afisam reclamele .Daca este cineva interesat imi poate scrie aici sau PM , eu sunt deschis oricarei colaborari reciproc avantajoasa . Quote
ovidelu47 Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 Cont adsense am eu aprobat atat pentru canalul de youtube dar si pentru site.Ce-mi lipseste este doar site-ul.Daca ai ceva idei nu ezita sa-mi dai un PM. Quote
gadgetsuper Posted December 18, 2015 Author Report Posted December 18, 2015 Se poate sa imi spuna si mie un admin , ce reguli am incalcat ca sa mi se stearga titlul ? ''e'' ala e sec , daca le moderati ,macar adaptati-le astfel incat ideea sa ramana dar o ''cenzurati '' oricum in cazul asa nu era de cenzurat , scria ca vreau colaborare monetizare adsense . Multumesc !Salutare , Am o pagina de facebook pe divertisment ( bancuri , funny ) cu 140.000 de aprecieri din care 110.000 romani si 30.000 straini (activa nu moarta si ingropata) cu un reach de 28.000 in crestere , plus inca alte 5 pagini intre 5.000-30.000 likeuri .Ideea este ca nu am timp (de postari se ocupa un copil care o face din pasiune deci cost 0 ) si nici cont de adsense (sau alta varianta de monetizare ) asa ca am nevoie de cineva care are cont de adsense si un site unde sa afisam reclamele .Daca este cineva interesat imi poate scrie aici sau PM , eu sunt deschis oricarei colaborari reciproc avantajoasa . Quote