r3edix Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 Salut! Are cineva un paysafe cu 3 lei r?ma?i pe el? Dac? ave?i v? rog da?i PM. 1 Quote
Sveratus Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 (edited) pai mata nuti da ?i ?ie 3 lei atât de am?rât e?ti? Edited December 24, 2015 by Sveratus 1 Quote
intex01233 Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 Îi d? maic?-sa 3 lei , dar nu exist? paysafe de 3 lei s? cumperi , decât dac? cump?r? de 25 de lei.De ce e?ti agresiv? ?i-a gre?it cu ceva omul ?sta ?Stai în banca ta , nu te mai b?ga aiurea c? nici ?ie nu ?i-ar convenii . Quote
MasterSenpai Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 Îi d? maic?-sa 3 lei , dar nu exist? paysafe de 3 lei s? cumperi , decât dac? cump?r? de 25 de lei.De ce e?ti agresiv? ?i-a gre?it cu ceva omul ?sta ?Stai în banca ta , nu te mai b?ga aiurea c? nici ?ie nu ?i-ar convenii .La munca cu voi nu la intins mana, tigani prosti si inculti ce sunteti.V-as urca intr-un vapor de carton si sayonara(goodbye :: la revedere) cu voi pe Marea Neagra arzand ca sobolanii aia din parlament. 1 Quote
Duras Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 La munca cu voi nu la intins mana, tigani prosti si inculti ce sunteti.V-as urca intr-un vapor de carton si sayonara(goodbye :: la revedere) cu voi pe Marea Neagra arzand ca sobolanii aia din parlament.So, dac? î?i dore?ti s? arzi, ?i s? omori oameni în chinuri, pe tine te face un om mai bun? Quote
robert2alin Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 atata minte are, ce sa-i ceri....probabil omul mai avea nevoie de 3 lei sa ajunga la suma care avea nevoie, dar e o vorba omul prost se aseaza in fata ca sa il vada lumea, omul destept se aseaza in spate ca sa vada el lumea. Quote
r3edix Posted December 25, 2015 Author Report Posted December 25, 2015 La munca cu voi nu la intins mana, tigani prosti si inculti ce sunteti.V-as urca intr-un vapor de carton si sayonara(goodbye :: la revedere) cu voi pe Marea Neagra arzand ca sobolanii aia din parlament.Dac? ?ie î?i convine s? cheltuie?ti al?i 22 lei când ?ie î?i mai trebuie doar 3 e treaba ta. ?i ai dreptate, sunt prost ?i incult... Nici m?car nu ?tiu s? scriu corect. Quote
b90rvn Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 Traiasca mata ..N-ai treaba ?! Crezi ca toata lumea are bani ca tine de la colind Quote
r3edix Posted December 25, 2015 Author Report Posted December 25, 2015 Topicul poate fii închis, am primit de la Aerosol. Mul?umesc mult, ai restul pe cod 3€ 70, sau ceva de genul. Quote
AerosoI Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 (edited) Topicul poate fii închis, am primit de la Aerosol. Mul?umesc mult, ai restul pe cod 3€ 70, sau ceva de genul.Sa cresti mare. Daca ai pe sa ii folosesti,ok, eu nu am pe ce.Pt restul : Ai cumparat un ghiozdan cu rechizite sau un brad pentru careva sa vezi cum e ? Edited December 25, 2015 by AerosoI Quote