Jump to content

AerosoI

Active Members
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AerosoI

  1. Tu te ocupi de logistica? Serios ? ---> http://www.colorgemsjewelry.com/products/
  2. Pai si cu te ajuta sa afli ca se fute cu altii ?
  3. Cred ca se refera la Today's Posts ,e mai greu vizibil. Ai in dreapta sus All Activity cu o iconita de la folder.Cred ca aia e ce cauti tu. https://rstforums.com/forum/discover/
  4. Probabil la asta se referea : https://github.com/kaneda/SOCKS-Scan/blob/master/socks-scanner.py
  5. https://rstforums.com/forum/106743-card-pentru-paypal-post662692.rst#post662692 In postul ala ziceai ca esti minor si nici card pentru Paypal nu aveai, de ce te intereseaza ce se intampla cand faci o tranzactie de 5k? Cand statul construieste o catedrala de 400 milioane de euro din banii,parca nu iti mai vine sa ii platesti. Aveti acu o gramada de carduri pentru Bitcoin, aia care se tem de fluctuatia Btc-ului au perfectmoney si xmlgold si il pot folosi ala.Iti poti scoate 2500 cu un singur card la unele, limite de 1000/zi dar nelimitat per total la altele.Variante sunt.
  6. Sa cresti mare. Daca ai pe sa ii folosesti,ok, eu nu am pe ce. Pt restul : Ai cumparat un ghiozdan cu rechizite sau un brad pentru careva sa vezi cum e ?
  7. Eu nu ti-am adus injurii pe Facebook sau in alta parte.Ai si nr de tel public,nici nu te-am cautat.Aia e ,stai relax ca nu moare nimeni pt 100 euro.
  8. Plus ca sunt exchangeri ce schimba automat pm/btc si invers.Nu am dat prea mare importanta la ce a scris pentru ca stiam ca are un pub prin Toplita ,nu ma gandeam ca se preteaza la tepe de mai mare rusinea.Bine ca nu i-am 2 coduri si ii scapasem doar unul.Macar daca imi canta o colinda pt banii aia.
  9. Nu l-a luat nimeni, nu raspunde pentru ca e tepar.Pagina asta e administrata de el si e activ acolo: https://www.facebook.com/toplita.ro/?fref=nf Prea tarziu m-am uitat in ultimele lui mesaje si am vazut ca in ultimul timp vindea chestii de 10$ si a cerut 5$ paypal imprumut.
  10. Nu am mai primit nimic.Nu ma gandeam ca si asta poate da teapa de 100 euro amarati.
  11. I-am dat eu un Paysafe de 100 euro acu cateva ore si nu am primit nimic inca.In caz ca face plata , editez.
  12. Salut, am eu Paysafe de 100 euro.Din cate stiu,nu merg bagate pe conturi de paysafe de Ro.Daca te intereseaza,dau primul.
  13. Ala de se trezeste vorbind esti tu. Tipul de mai sus are dreptate, faci pe dropul si ala iti cumpara cu billing de cc si shipping adresa ta.Nu e prima chestie unde pui botul , la fel si cu Wishlistul de Amazon cu 20% reducere sau ce mai palavrageai tu acolo.
  14. Airpad-ul isi mai pastreaza textura, sau se incalzeste si se inmoaie cand il pui la HP ? Ramane asa? :
  15. Pe tine nu te ajuta de nici un fel. La cum scrii ,ai sanse cu Adwords sa fii pe prima pagina pe cuvinte ca "fil-me" si "su-nt"
  16. Bun, ma scuzi.Puteti aduna lumea sa scoateti banii de la om.
  17. Lol, si primul Dislike.Si iar ii auzi "Eram 4 intr-un garaj si beam cate o bere si a venit unul si mi-a furat telefonul"
  18. Oh, da.Aici intervine lumea care trimite "baieti" sa iti scoata aia 200 euro.Acu slefuiesc batele.Vin de la Vaslui.
  19. Ai idee care e diferenta dintre 0,08 centi si 0,08 $ sau euro?
  20. Ganav,inceteaza sa mai incerci sa vorbesti filozofic ca jumatate din ce scrii nu are nici un inteles. Doar o fraza din sutele tale opere filozofice.
  21. Sau ar putea merge direct la sursa : Fine jewelry made with precision machine-cut gemstones | China Stone Ltd
  22. Daca cineva il cumpara si vrea sa il imparta si cu altii,poate, deoarece il detine.Cum suna asta?
  23. Nesimtiti aia,nici tie nu ti-au dat ajutorul pentru lemne? Cica e din cauza ca avem pamant,plm.
  24. AerosoI

    jokerx.ru

    Lol,pe asta l-ati banat,pe Eric cu nologinele l-ati facut sticky,pe aia de vand cpanele ii lasati la market, pe Mytzu cu scrapere de numere de tel si emailuri de pe site-uri de licitatii il lasati la market.Patetic
×
×
  • Create New...