sof Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 On 1/2/2016 at 5:21 PM, Che said: Interesanta intrebare. Stie cineva ? Vineri tocmai am primit plic cu eticheta neagra de la ANAF pentru contul de economi pe salariu am de platit 878 ron pe doi ani, a ras si fostul patron la care am luicrat am depus contestatie. Quote
sof Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 (edited) Asta a-ti vrut cu asta v-ati rasfatat cu PUIE MONTA si toate manipularile pe facebook si acum va tras-o CIOLANU dacian ciolos si cu neamtu KLAUS de la PNL acum mancati doar CIOLOS fara carne la breloc afumat si nemtii va transmit: Edited February 7, 2016 by sof 1 1 Quote
nSnoopy Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 Faza e ca nu mai vad bajetzzy care in orice topic despre politica sareau cu gura "PUIE MONTA",ponta a facut nush ce, ponta nu a facut nimic.(a facut nu a facut, Romania era cat de cat stabila) Acum vad ca pe zi ce trece apar legi din ce in ce mai penale. Ne meritam soarta, din cauza a 20.000 de ratati au de suferit 20 de milioane de oameni, asta este. Quote
Lorenna.Petrov Posted December 28, 2017 Report Posted December 28, 2017 e veche postarea dar nu ma pot abtine ... recent am fost cercetata pentru asa ceva , dar au supt-o nu au avut ce sa imi faca , platesc impozite atata timp cat banii provin din romania , dar atata timp cat provin din alte tari o sug intens , pentru ca eu deja platesc impozite unde am cardul facut , si alte taxe de administrare a contului, sa fie multumiti ca aducem bani din alte tari si ii cheltuim in romania ... multi ca noi au adus beneficii economice in tara asta Quote