Jump to content

sof

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sof

  1. Da a-ti avut dreptate posturile de pe acel blog sunt facute de un frustrat probabil cum ai zis ca a luat mai multe "banuri" pe forum. Forumul din cate vad este open-mind si deschis pentru toate categoriile de utilizatori, si astept cat mai multe persoane sa se inregiostreze pentru a capata cunostinte in domeniul - Imi cer scuze dar si eu am fost dus in erorare de anumite persoane traiasca sri, rstforums este de incredere ca sa va demonstrez ca este de incredere cereti ce vreti aici (daca nu ma salta ::)) ) oricum s-a facut caterinca pe acest thread / subiect fara nimic concret, vreau si eu un admin / moderator sa spuna ca nu a vorbit cu un gabor in ultimul an, eu nu am vorbit in utlimul an cu un gabor voi ceilalti? Inainte adminii vechi se suparau daca le ceream asa ceva ca si parlamentarii... #colectiv ::)))
  2. Asta a-ti vrut cu asta v-ati rasfatat cu PUIE MONTA si toate manipularile pe facebook si acum va tras-o CIOLANU dacian ciolos si cu neamtu KLAUS de la PNL acum mancati doar CIOLOS fara carne la breloc afumat si nemtii va transmit:
  3. da Syn acum am descoperit si eu butonul de edit sunt in total agree with you cum se zice dar sa impui TOS nu e chiar ok... pe langa faptul ca se citesc mesajele private , adresa de IP, adresa de email, activitatea, semnatura..etc Impune TOS fara sa culegi datele utilizatorilor. Cred ca beti o luna daca a-ti avea un script de preluare MAC Address ::))
  4. Vineri tocmai am primit plic cu eticheta neagra de la ANAF pentru contul de economi pe salariu am de platit 878 ron pe doi ani, a ras si fostul patron la care am luicrat am depus contestatie.
  5. parca mai aparuse acum ceva cum ca nu mai ai voie sa platesti sau sa incasezi numerar doar prin tranzactie bancara pentru sumele mai mari de 10000 ron? sper sa fie un zvon nu sa te oblige statul sa folosesti bancile..
  6. sof

    postare cl

    uite aici metode: https://rstforums.com/forum/59818-regulamentul-forumului-ro.rst
  7. am comandat de fapt pre-order de la producator in noiembrie nici pana acum nu am primit comanda...si nici un email
  8. cel mai sigur de pe site-ul producatorului ar fi mai sigur nu?
  9. mai ramane sa-l vedem si pe iepurasul de paste ca a castigat la loto italia...
  10. in sisteme protejate la nivel avansat Social Engineering-ul este "paine calda" felicitari ca este prezent in aceasta prezentare.
×
×
  • Create New...