wikedx Posted February 4, 2016 Report Posted February 4, 2016 (edited) Salut caut pe cineva care se pricepe la seo sa lucram la niste siteuri. Investitia o facem jumatatea,jumatate. Ce fac eu? Eu ma ocup pe partea de php cu niste scripturi care iau automat posturile de pe alte siteuri si le baga pe siteurile noastre. Persoana respectiva va trebui sa se ocupe decat de seo,atat ma intereseaza. Profitul il impartim 50%-50%. Pentru mai multe detalii pm! Am si un topic in care ofer aceste servicii: Edited February 4, 2016 by wikedx Quote
gogusan Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 On 2/4/2016 at 7:59 PM, wikedx said: Salut caut pe cineva care se pricepe la seo sa lucram la niste siteuri. Investitia o facem jumatatea,jumatate. Ce fac eu? Eu ma ocup pe partea de php cu niste scripturi care iau automat posturile de pe alte siteuri si le baga pe siteurile noastre. Persoana respectiva va trebui sa se ocupe decat de seo,atat ma intereseaza. Profitul il impartim 50%-50%. Pentru mai multe detalii pm! Am si un topic in care ofer aceste servicii: Legea drepturilor de autor: 8/1996 modificata in 2014 stai linistit, ambii parteneri ai echipei minune vor lua 100% din pedeapsa...nu impartiti nimic. 1 Quote
DrMengele Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 (edited) Il recomand pe @sleed,ofera servicii super ok,nu te incurca cu altii,sunt multi tepari.Omu asta ofera calitate si nu cantitate. Edited February 23, 2016 by Dr.Mengele 1 Quote
j1ll2013 Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 2 hours ago, gogusan said: Legea drepturilor de autor: 8/1996 modificata in 2014 stai linistit, ambii parteneri ai echipei minune vor lua 100% din pedeapsa...nu impartiti nimic. a zis omul ceva de drepturi de autor? el face crawlere am impresia. Quote
wikedx Posted February 23, 2016 Author Report Posted February 23, 2016 5 hours ago, j1ll2013 said: a zis omul ceva de drepturi de autor? el face crawlere am impresia. Da asta si fac! Quote
gogusan Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 5 hours ago, j1ll2013 said: a zis omul ceva de drepturi de autor? el face crawlere am impresia. "Eu ma ocup pe partea de php cu niste scripturi care iau automat posturile de pe alte siteuri si le baga pe siteurile noastre." esti ciclop? Quote
wikedx Posted February 23, 2016 Author Report Posted February 23, 2016 (edited) 17 minutes ago, gogusan said: "Eu ma ocup pe partea de php cu niste scripturi care iau automat posturile de pe alte siteuri si le baga pe siteurile noastre." esti ciclop? Da frate,cu crawlere fac chestia asta.Si vezi ca daca nu stii: poti murii de grija altuia. Eu zic sa iti mai citesti odata semnatura. Edited February 23, 2016 by wikedx Quote
gogusan Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 25 minutes ago, wikedx said: Da frate,cu crawlere fac chestia asta.Si vezi ca daca nu stii: poti murii de grija altuia. Eu zic sa iti mai citesti odata semnatura. tocmai, am citit-o, prind curaj la fiecare postare a ta. Quote