Proxenon Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Buna baieti,sunt sigur ca totii ati fost cel putin o data la un Internet Cafe unde aveati limita la timpul dvs.In acest tutorial voi incerca sa va explic ce trebuie facut pentru a avea timp nelimitat la PC-urile din obisnuitele cluburi de Internet Cafe.Voi incepe cu metoda cea mai simpla si anume:atunci cand responsabilii salii folosesc ScreenSavere pentru a bloca utilizarea PC-ului.Sa incepem:Apasa CTRL+ALT+DEL si inchide procesul.Apoi te vei uita la un desktop gol, fara Start ,fara nimic.Urmatorul lucru : CTRL+ALT+DEL din nou si dute la File>New Task (RUN)Scrie "iexplore.exe" fara ".Finish.Acum poti naviga pe net cat doresti. WinkA doua metoda :Deschide un Notepad, apoi scrie CMD in el,apoi salveaza-l ca un fiser BATCH ,Exemplu: Fisier.bat(Ar fi mai bine ca Notepad-ul si fisierul BATCH sa se afle pe desktop), ruleaza fisierul nou creat (Fisier.bat).Vei vedea o fereastra Command Prompt, scrie "cd\windows" pentru a schimba directorul in Windows,pe urma scrie "regedit" ,navigheaza pana la :Cod:HKEY_CURRENT_USER>Appevents>software>classes> microsoft>windows>current version>internet settings>policies>systemApoi in dreapta vei vedea Disable Taskmanager, click dreapta pe el, scroll cu mouse-ul jos pe modify ( CLICK PE EL ), pune valoarea "0".Deschide Windows Task Manager tinand apasat CTRL+ALT+DEL, dezactiveaza timpul limita (TIMER-UL)Ia te uita ,acum ai timp nelimitat.Acest lucru e posibil,daca responsabilii cu sala / adminii ,sau cum vrei sa-i ziceti, sunt prosti si nu observa ca dvs stati la PC-ul respestiv de 10 ore.Bafta in continuare. Quote
andrei96928 Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Lol ce tare totusi a doua metoda e cam greu de tinut minte:D:D:D:Ddar nui nik:D:Doricum nu o sa imi mai trebuiasca laptop cand plec undeva ma duc dau 60 de mii la net cafe si stau pana cand mie foame si ma doare capul:)) Quote
nullbyte Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Lol ce tare totusi a doua metoda e cam greu de tinut minte:D:D:D:Ddar nui nik:D:Doricum nu o sa imi mai trebuiasca laptop cand plec undeva ma duc dau 60 de mii la net cafe si stau pana cand mie foame si ma doare capul:)):D:D:D:D:D:D:DDac? asta ?i se pare greu, nu ?tiu ce cau?i pe forumul ?sta. :D:D:D:D:D Quote
andrei96928 Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 eeeee vreau sa zic ca sa mi se pare pt ca nu am practicat dar daca o fac tin minte perfect.si oricum...sunt mai nepriceput noob si daca nu practic nu tin minte chiar asa de bn si poate ma mai incurc:|intelegi???? Quote
crs12decoder Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 sincer.. nice tutorial.. dar prefer sa imi tin dintii in gura e mai bine asa... Quote
zbeng Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 si daca pe comp ai deepfreez si cybercontrol care iti dezactiveaza accestu la run tasck manager + alte chestii ce faci ) Quote
xTwIsTx Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 cum zice zbeng ... ce faci daca ai alea? Banuiesc ca nu m-ai merge... Quote
krystyano Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Proxenon sa te ... am luat "amenda" 3 foi nu ma mai iau dupa tine!!! Quote
Clyde Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Proxenon sa te ... am luat "amenda" 3 foi nu ma mai iau dupa tine!!!Sfatul Lion: Stai afara Quote
M00nW4lk3r Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Chestia cu time-erul din taskmanager o faceam acuma 7-9 ani .Ce bine era sa stau cu cateva ore in plus. Quote
DanyMe Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 e foarte veche faza..o faceam acum doi ani Quote
ZORRO19 Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 e foarte veche faza..o faceam acum doi ani04-24-2008, 05:17 PM Proxenonare 2 ani si 7 de cand a postat,deci mai bine nu ziceai,ai dreptul sa iti dai un pumn in cap:D Quote
black.punisher Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 bun tutorialul dar si cand o sa te prinda Quote