xNEOx Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 (edited) Bine v-am regasit! Poate unii ma cunosc de pe vremea cand eram ''manager'' pe slay.ro si alte site-uri de socializare.Mi-a placut mereu partea de chat si interactiunea dintre useri,statul pe forumuri,crearea de continut nou,editare,etc. Recunosc ca n-am mai intrat pe acest forum de mult timp,dar dupa primirea mailului m-am logat cu placere,acesta fiind cel mai interesant forum de acest gen.Sunt un rookie,un incepator,habar nu am de programare sau altceva,ma descurc putin cu editarea in Photoscape,eu fiind in principiu doar un artist,designer,grafician,pictor dar ma fascineaza foarte mult si partea de arta digitala si gaming graphics,etc. Sper sa pot invata pe aici lucruri noi si interesante de la cei mai buni. Felicitari pentru noul format si succes in continuare.See ya' Edited February 8, 2016 by xNEOx Quote
EAdrian Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 " cu editarea in Photoscape,eu fiind in principiu doar un artist,designer,grafician " Bine ai venit, rău ai nimerit 1 1 Quote
Byte-ul Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 28 minutes ago, EAdrian said: " cu editarea in Photoscape,eu fiind in principiu doar un artist,designer,grafician " Bine ai venit, rău ai nimerit Exista design si pe hartie, nu doar pe calculator 4 Quote
xNEOx Posted February 10, 2016 Author Report Posted February 10, 2016 EAdrian,ai nelamuriri? N-am scris ceva bine sau ce...?Lamureste-ma.Pe langa activitatea artistica imi pierd timpul cu editare photo,care-i problema? 1 Quote
kidink Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 2 minutes ago, SQRT. said: Tu ești ăla de i-am furat domeniul :))? Câtă penibilitate din partea ta, sir. Quote
.Breacker Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 Bun venit! OFF// SQRT vine de la squirt? 1 1 Quote
Aerosol Posted February 20, 2016 Report Posted February 20, 2016 Salut si bine ai venit! Off: Nu baga in seama toate comentariile rautacioase 2 Quote