jan100 Posted February 13, 2016 Report Posted February 13, 2016 Am montat un touch la aceasta tableta si nu simte nimic.Este defect touchul sau trebuie sa resoftez tableta cum a zis vanzatorul?Mentionez ca am dat resetare din fabrica.Stima. Quote
Reebock Posted February 13, 2016 Report Posted February 13, 2016 Uitate la touch-ul vechi, vezi sa nu aibe ceva cip pe panglica care se conecteaza la placa de baza, daca are, vezi sa fie indentic cu cel de pe touch-ul nou, iar daca nu va trebui sa il schimbi. Quote
BaiatFinutz Posted February 16, 2016 Report Posted February 16, 2016 Daca lai cumparat de la un magazin bun, este foarte rar sa iti ajunga defect. Iti recomand sa verifici cu atentie contactul, sa nu fie intrerupt. Quote
albastrel Posted February 16, 2016 Report Posted February 16, 2016 (edited) Un touchscreen de pe telefon sau tableta care nu merge, care e spart sau indoit sau oxidata folia sau etc.... !! Inseamna ca nu ESTE BUN!! Nu cumparati chinezarii!! Nu trebuie factory reset nu trebuie nimic... doar pus pe display, deschis tableta cu folia in placa de baza logic... si aia e.. trebuie sa mearga!! Factory reset se dadeau la telefoanele gen ALLVIEW A5 QUAD, ALLDRO ETC. care au camera fata dar nu afiseaza nimic si este piesa noua pusa pe placa dar in soft nu afiseaza... ca este acolo, atunci trebuie dat un hard reset! Si o sa afiseze.... Succes! Edited February 16, 2016 by albastrel Quote
jan100 Posted February 18, 2016 Author Report Posted February 18, 2016 Ok mersi i-am transmis distribuitorului si-mi trimite altul Quote
sicilianul Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 Io din cate imi aduc aminte Asus facea la tabletele Transformer tf100 etc modulul touch-display cu codare prin cheie. Astfel ca nu iti mergea orice chinezarie din piata, trebuia sa resoftezi tableta cu rom neoficial. Tot ce e posibil sa fie aceeasi poveste - Asus Rulles Quote