Jump to content

BaiatFinutz

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About BaiatFinutz

  • Birthday 02/20/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BaiatFinutz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputation

  1. Eu a trebuit sa fac asa ceva la un S5 Neo. Am folosit metoda acesta: https://www.youtube.com/watch?v=c1NHh-VbhOk Dupa care mia dat telefonul peste cap si a trebuit sai fac update de pe MicroSD cu firmware. Dupa asta nu mi se conecta la calculator. Am intrat la manager de dispozitive si iam dar sasi faca update la driver, a stat mai mult timp dar acuma merge bine. * Nu este necesar un cablu USB-MicroUSB, eu am folosit o memorie USB care are si port MicroUSB.
  2. Daca lai cumparat de la un magazin bun, este foarte rar sa iti ajunga defect. Iti recomand sa verifici cu atentie contactul, sa nu fie intrerupt.
  3. It would take a desktop PC about 88 nonillion years to crack your password. Suna bine
  4. 13VU7p29cGE5MuxL16jySEfyZBBvpDqWJh Multumesc pentru efortul depus, sa vedem cum merge BC
  5. Mersi mult, chiar cautam asa ceva
  6. @spider trebuie editat fisierul CSS. Am vazut ca nu prea le ai cu programarea WEB, dami add si te ajut: alexboss_ro@yahoo.com
  7. Eu facusem un site de filme dar mam lasat de el. Nu este asa greu sa gasesti utilizatori fideli. Fa un site frumos la design, mai usor daca se poate (asa se incarca mai repede) si pune filme noi cu cat mai buna calitate dar sa se incarce bine. Fai putina publicitate si lucreaza unpic la SEO. Eu nu mai ma uit pe siteuri, ma uit dupa un program foarte bun numit Popcorn Time. Bafta
  8. Bun venit. Eu iti sugerez sa te implici in programare, incepe cu programare web...este mai usor. Ar fi mai bine sa nu pui adresa ta de skype daca nu esti bine protejat, este foarte usor sa iei IPul dupa un ID de Skype.
  9. Mersi pentru aportare, presupun ca o sa ajute pe cei care sunt incepatori. In afara de asta, va trebui un crypter fud ca sa nu fie detectat de antivirus.
  10. @askvrit Nu stiu romana finca sunt in spania de la 6 anii
  11. @tested Am doar 17 anii, inca invat...lasa ca o sa muncesc eu, deocamdata ma distrez cu buget de la parinti Am putine posturi finca ma lasasem de program si prostii si ma apucasem de un joc. Daca ai impresia ca nu stiu de IT, bravo tie. Sincer nu am nevoia sa iti dovedesc nimic, bafta cu siteuri deasta In plus, dupa postul acesta nu ai avea dreptul sa pui in indoiala cunostintele mele despre IT...
  12. PHP o sa gasesti mai multe lucrari. C++ o sa fi mai bine platit. Eu iti sugerez sa inveti PHP ca limbaj web iar apoi sa inveti java deoarece progreamele in java functioneaza pe mai multe sisteme de operare.
  13. Simplu si intuitiv. Daca ai nevoie cu siteul sau traducere in spaniola anuntama. Bafta
  14. Suntem pe un forum de IT, invata IT si vei castiga bani mai repede decat cu prostiile astea. Si eu cand eram mai mic am incercat cu un site de acest tip iar atunci cand sa scot banii nu mau lasat. Hai sa comparam: 1.Pierde saptamanii pentru 100$ - Eu nu am luat nimic finca nu mau platit 2.Fa un site in 30 de minute si castiga 200€ - Eu atata am scos 3.Fa un server CCCam in mai putin de o ora si castiga 1000€ - Si asa am scos In optiunea 2 si 3, partea care este mai grea este sa gasesti clienti. In concluzie, lasativa de dastea ca nu sunt bune de nimic.
×
×
  • Create New...