Mypass2007 Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Am avut inainte Avg si mi s-a aprut destul de bun facea mai mereu updateuri. Acum am Avira. Mi se pare mult mai bun nici nu apuc sa dau bine click pe ceva la download ca apare mare pe ecran "Virus Detected".Inca nu am incercat Comodo dar am auzit lucruri bune despre el.Edit: Am mai gasit un lucru bun in legatura cu Comodo: poate fi folosit ca antivirus pt firme. Necesita licentiere dar aceasta este gratuita: se introduce numele si adresa de e-mail pe site-ul lor si ei trimit pe respectiva adresa codul de activare.Voi care antivirus credeti ca e mai bun? Tinand cont ca toate 3 se pot gasi si freeware (Avg & Avira nu in totalitate). Quote
Hertz Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Avira,il folosesc si imi place.Isi face singur updateuri zilnic si detecteaza mai totul. Quote
Guest Chanpuru Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 scuze de offtopic dar acest thread nu are ce cauta la aceasta sectiune ?unde e programarea si unde e securitatea ? Quote
Hertz Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Sincer mai bine taceai.Acum esti considerat prost. Quote
Mypass2007 Posted April 25, 2008 Author Report Posted April 25, 2008 Am facut si un chestionar ca sa va fie mai usor sa alegeti ... dar ar fii mai bine sa va argumentati alegerea Quote