Guest Chanpuru Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Salut.Nick: ChanpuruCunostinte: PHP
mihai.vest Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 bine ai venit.In afara de php mai stii si altcva?
Guest Chanpuru Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 cam la nivelul staffului rst ... inafara de php mai stiu html care nu se pune evident si putin js ...
Hertz Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 ]) No way.la nivelul staffului ?Scuzati off topicul ,dar...
Guest Chanpuru Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 da ce ti se pare ca ei sunt supra oameni ?or fi inventat ei php si eu nu stiu ?
~Xenoger Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Bine ai venit Chanpuru !Nu stiu cum te poti compara cu cei din staff atata timp cat nu ii cunosti insa nu conteaza asta.Te apreciez deoarece nu faci parte din grupul ratatilor care arunca la cunostinte cat mai multe , ex :Ma ard in fund cu : "php,html,rfi,lfi,sqli,js,c++,python,perl" si inca 10 mii de limbaje.cand ei de fapt sug pula cu snippeturi dp google si tutoriale , codeaza un amarat de tool in vb or fura vreo source code si se da guru.Inca odata , bine ai venit !bine ai venit.In afara de php mai stii si altcva?bah , in gtm de cocalar ratat is oameni care codeaza de 3-4 ani in php si inca nu stiu tot php`u iar tu in mm te crezi pula stiutoare si dai cu mucii in fasole.Cat gtm vrei sa stie ? Sa se arda in fund ca tine cu 10 mii de limbaje ?Is persoane care numa` pentru cunostintelelor in PHP au ajuns admini aici pe forum iar tu ca un ratat te apuci sa jignesti lumea.Auzi la el "in afara de php mai stii si altceva?" ))du-te bre tu si invata tot php`u si dupa intoarce-te sa ne spui ce gust are pula.Hertz ce te face sa crezi ca cei din staff ( adminii ) nu pot fi depasiti in cunostinte de catre o alta persoana ?
Vhaerun Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 un singur om , a depasit in cunostinte staff-ul , si a fost banat .un pahar de vin pt. georgex_hacker !
Hertz Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Cinste gegeex_hacker@Xeno.. Nimic nu ma face sa cred asta,dar totusi atata timp cat nu ii cunoaste,nu are cum sa afirme ca e la nivelul staffului.
SirGod Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Chanpuru prietene am vazut ca ai inceput tare,te iei de toti.
Guest Chanpuru Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 multumesc pt primire domnul x&ogerdl. hertz nu am zis ca sunt nou pe forum si nici ca nu ii cunosc pe cei din staff ... ii cunosc foarte bine ... cel mai bine si de aceea imi sustin afirmatia.salut Chanpuru, browse around..Tu ar trebui sa stii ... si daca nu stii ar trebui sa te documentezi numele meu este o variatie a unui alt cuvant daca te documentezi putin ai sa te luminezi
Yaxley Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Ma ard in fund cu : "php,html,rfi,lfi,sqli,js,c++,python,perl" si inca 10 mii de limbajeNu vad ce ar fi rau in faptul ca enumeri vulnerabilitatile pe care le stii. desigur, la partea cu limbajele iti dau dreptate..cand ei de fapt sug pula cu snippeturi dp google si tutoriale , codeaza un amarat de tool in vb or fura vreo source code si se da guru...dar la rfi,lfi,sqli nu iti dau dreptate. deoarece, nu poti spune ca e si greu tare sa faci un rfi sau lfi. nu'ti trebe facultatea de inginer ptr asta Welcome. imi plac php-istii