Che Posted February 19, 2016 Report Posted February 19, 2016 (edited) Cat ar costa sa-mi faca cineva un site care sa aiba o baza de date cu statisticile din fotbal (+/- si celelalte sporturi, inca nu stiu sigur daca vreau si celelalte sporturi) care sa se actualizeze automat folosindu-se de siturile caselor de pariuri cat si alte situri ? + inca niste mici modificari gen un sistem de voting dar asta e ceva minor si secundar. +un design placut etc. dar, cum am spus, astea-s chestii secundare. Multumesc frumos ! Edited February 19, 2016 by Che Quote
Silviu Posted February 19, 2016 Report Posted February 19, 2016 Pe-aproape de 1k, ceva cat de cat profi. Quote
Guest Posted February 19, 2016 Report Posted February 19, 2016 Si eu sunt interesat de asa ceva. Mar interesa mai mult un grafic. Quote
Active Members MrGrj Posted February 19, 2016 Active Members Report Posted February 19, 2016 (edited) In principiu, va pot face un sistem de preluare live a rezultatelor de pe anumite site-uri de pariere, insa am cateva conditii: - imi spuneti site-ul de pe care doriti sa luati rezultatele. - daca vreti design profi, vreau sa imi spuneti exact ce si cum sa arate site-ul - va pot face sistemul in python (nu imi place PHP) Pretul ar fi undeva la 1k Euro. (poate creste pana la 1.3k in functie de sistemul ala "banal" de voting) Edited February 19, 2016 by MrGrj 1 Quote