Guest Nemessis Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Eu inteleg ca multa lume nu are ce face acasa si sta pe forum si e normal sa mai scape cate o injuratura dar deja exagereaza unii. Deci... cine ii mai injura pe altii doar din placerea de a injura sau pentru ca nu sunt "leet" isi va lua ban indiferent de vechime si numarul de posturi. Nu suport cocalarismele si nu le vreau pe forum. Quote
virusz Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 asa trebuie facut .. ban fara nici o indoiala!!! Quote
marele Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Felicitari pentru initiativa Nemessis!Sunt total de acord cu tine.Nici eu nu suport cocalarismele. Virusz sper ca nu te superi daca te corectez "Nici o" se scrie legat "nicio" conform noului DOOM. Quote
v3ctor Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Sunt de acord cu tine ... dar nici insultele nu ar trebui permise sau glumele proaste ! Quote
loki Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Luat la cunostinta. Mai sar si eu calu la apostrofari... Intr-adevar multe topicuri se umplu inutil cu pocnitul cunostintelor si ajung in cosu de gunoi. Injuraturi sau "ce zici tu acolo?" si alte instigari sunt in aceeasi oala pana la urma.Buna :idea: !Eu ma pricep sa il fac pe altu sa ma injure. Promit sa nu incerc prea des Quote