razvan2003 Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Am si eu o problema foarte dubioasa: din cand in cand (2-3-4-5ore nu imi pot da seama exact) ecranul mi se face negru pentru o secunda si apoi revine ca si cum nimic nu s-ar fi intampliat, indiferent daca sunt in jocuri, aplicatii sau pur si simplu pe desktop. "Am indesat" placa video pe placa de baza, am scos si bagat cablul dintre mointor si placa video si am reinstalat pana si windows-ul ca sa elimin orice dubiu si nu imi pot da seama care este problema. Ceea ce ma mira si mai tare este ca am mai auzit de la alte persoane tot cu Windows 10 ca ar avea aceeasi problema. A mai intalnit cineva problema asta sau are vreo banuiala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalianus Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Salut, Si eu am tot win 10 acasa si la fel imi face, insa daca ma uit la un film imi face asa la 20 minute, 30, 1 ora, etc, adica nu este un timp bine definit, daca ma joc nu imi face asa ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Vezi drivere. Instaleaza ultimele versiuni, incearca sa faci update automat din windows (la drivere) si vezi daca ajuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanWDK Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 E de la driverul placii video , da-i update/ia ultima versiune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Ai placa video nVidia si driverul WHQL 364.47 . A fost sters intre timp de pe site si pusa alta versiune. 364.51 Kernelul raporta anomalii ale GPU-ului.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...