emycraciun22 Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 cei care au terminat mate info ma pot ajuta cu un atestat pt informatica? mersi anticipat Quote
QuoVadis Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 Ne poti ajuta cu un blowjob mai intai? Ne confunzi cumva cu site-uri de referate? Jet si pune-ti creierul la munca si scrie-ti singur atestatul. Numai la plagiat va duce mintea... Muie si profesorilor care nu se ocupa cum trebuie de voi sa va dea teme de atestat specifice si sa monitorizeze progresul pe parcurs incat sa se evite astfel de lucruri. 1 Quote
Meteosensibilul Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 Eu nu am dat niciun atestat la scoala ca mi-a fost lene si nu am patit nimic. Quote
Webz Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 10 minutes ago, Meteosensibilul said: Eu nu am dat niciun atestat la scoala ca mi-a fost lene si nu am patit nimic. Mai traba sa faci si mate info . Quote
MaNNNNNu Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 39 minutes ago, emycraciun22 said: cei care au terminat mate info ma pot ajuta cu un atestat pt informatica? mersi anticipat Continut sau idee ? e foarte usor , iti alegi "ceva" despre ce sa scrii , gen Opel , Italia , maimuta , ma-ta etc , il poti face in html , daca nu sti , iti ajunge tutorialul step by step html5 sa ti-l faci . Asta ar fi varianta usoara , pentru lenesi . Ma gandesc ca ai facut Pascal sau C nu ?! Asta retin de la varumeo ca facea in liceu , cauta o problema mai grea pe Mrs. Google , ai rezolvat-o , ai prezentat-o si ai terminat . P.S. : Daca aveai in gand ca o sa-ti dea cineva gata facut , sa-mi sugi pula , pune mana pe carte . Quote
Meteosensibilul Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 2 hours ago, Webz said: Mai traba sa faci si mate info . Am fost la mate info man, engleza bilingv... Nu vorbesc prostii. Era perioada cu bacu si am fost ocupat, si m-a durut si-n pula ce-i drept... Quote
last20 Posted March 24, 2016 Report Posted March 24, 2016 13 hours ago, MARIUSCS said: Am eu, 5$. Iti dau eu 6$ sa-l pastrezi Quote
MARIUSCS Posted March 24, 2016 Report Posted March 24, 2016 4 hours ago, last20 said: Iti dau eu 6$ sa-l pastrezi Quote