Jump to content

MaNNNNNu

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MaNNNNNu

  1. De curiozitate te intreb , pentru ca imi pierd timpul cu tine , cati ani ai ? Nu mi-ai raspuns la intrebare , in calitate de membru al staff-ului , ce decizie iei cand e vorba de o eroare ? Nu caut cearta si nici n-o sa-ti raspund celorlalte injectii , nu vad rostul . Astept raspunsul unui membru cu vechime , sau grad in care poate decide daca raman sau nu banned .
  2. Pe tine oricum nu te suport , dar daca faci pe desteptul cand omul e "high" e problema ta ce ai primit . "Creatura" care da sute de dislike-uri nu sunt , pentru ca imi pierd foarte rar timpul pe forum , mai mult citesc decat sa postez sau sa dau like-dislike , eventual sa ajut pe vreun membru al forumului cand are o problema si am cunostiinte in domeniul respectiv . Ceea ce e putin probabil este faptul ca tu , ca si "creatura " , nu ai cum sa sti daca o persoana s-a schimbat sau nu , pentru ca nici macar nu o cunosti , respectiv pe mine . Poti sa fi de acord sau nu , fara un raspuns "da" sau "nu" , e egal cu zero pentru mine . AAA , apropo , ca membru din staff nu trebuia sa raspunzi problemei in mod in general nu la modul personal ?:) pentru ca e evident ca e o eroare , pana sa se schimbe interfata aveam unban , dupa update aveam ban , faci diferente dupa bunul plac ?
  3. Salut @spooky01 , m-ar interesa PM -> transfer bancar , pe viitor , sume mai mari , peste 300 $ . Care e rata de schimb ?
  4. user : mannnu , motivul banului -> limbaj . Faza e ca nu am avut permanent , dar dupa update-ul asta la forum am observat ca sunt iar banat . Se poate scoate?
  5. statia e sfanta , mai ales la drumuri lungi , in ceea ce priveste detectorul de radar , a ajuns egal cu 0 + ca nici nu e legal , din cate stiu .. auzite .
  6. Probabil ca nu pe toate , acum am verificat . Luasem un domeniu pentru dropshipping , dar nu prea mai am timp , daca il vrea cnv sa-mi dea pm , nu am ce face cu el .
  7. Stiu ca majoritatea sunt manevrate si o spun din propria experienta . In trecut am vrut sa ma implic , gen sa cumpar apoi sa vand , dar ghici , erau licitatii care nici macar nu erau anuntate si am urmarit mult timp licitatiile de la banci , BT in mod special .
  8. Te contrazic , nu ai cum sa licitezi pe ceea ce nu ai vazut . Dar sunt o gramada de reguli , iar aceste licitatii au loc cu ajutorul bancilor + ca majoritatea sunt manevrate . Taxe 10% din valoarea licitatiei bla bla bla . Nu are treaba executorul , pentru ca nu face de capul lui .
  9. Continut sau idee ? e foarte usor , iti alegi "ceva" despre ce sa scrii , gen Opel , Italia , maimuta , ma-ta etc , il poti face in html , daca nu sti , iti ajunge tutorialul step by step html5 sa ti-l faci . Asta ar fi varianta usoara , pentru lenesi . Ma gandesc ca ai facut Pascal sau C nu ?! Asta retin de la varumeo ca facea in liceu , cauta o problema mai grea pe Mrs. Google , ai rezolvat-o , ai prezentat-o si ai terminat . P.S. : Daca aveai in gand ca o sa-ti dea cineva gata facut , sa-mi sugi pula , pune mana pe carte .
  10. Bai frate, sunt banat de ceva timp , dar cand ti-am citit postul nu m-am abtinut sa nu-ti dau replica . Cat de ... prost ? incult ? prost crescut ? Nu cred , cel mai probabil egoist , cocalar poti fi ? Acest om , pe care nu-l cunosc , pur si simplu a cerut ajutorul nostru , comunitatii , care e problema ? Nu fura , nu da in cap , daca a cerut ajutorul , ce rau a facut ? In loc sa-l jignesti asa , ai fi putut sa-i spui o vorba buna , dar in nici un caz sa incerci sa ne intorci impotriva lui ( eu unul nu am ajutat cu nimic, dar din cate am citit , sunt mai multi membrii ce l-au ajutat ) . Mai mult ca sigur esti un copil , cu sau fara probleme , imatur , probabil ai sa-ti aduci aminte de cuvintele mele , fiecare dintre noi , o sa-si piarda persoanele dragi , cand le vine vremea , dar , in momentul acela , ai incerca sa ii ajuti cu orice , absolut orice . Prea multe randuri pentru o persoana ca tine , am pierdut 30 de secunde si asta doar din rautate . @alexu Multa sanatate !!!
×
×
  • Create New...