rectisor Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Salut rst! De ceva vreme mi-am cumparat un telefon, Allview p6 pro, cu andrid 5.1 . Problema lui este urmatoarea : In momentul in care vreau sa descarc o aplicatie, imi spune ca nu am destul spatiu de stocare chiar daca am card de 16 gb in el.. Ce pot face?http://imgur.com/a/dHkek Quote
fusername Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Settings > Apps > External Storage > tap pe orice aplicatie > Move to sdcard 2 Quote
rectisor Posted March 26, 2016 Author Report Posted March 26, 2016 Am facut asta.. Insa nu imi pot descarca aplicatii pe telefon sau card.. imi da aceeasi chestie.. Quote
fusername Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Settings > Apps > All > tap pe Google Play Store > Clear Cache Fă același lucru și cu Download Manager. 1 Quote
theandruala Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Este android ul făcut prost. Ai 16gb memorie interna, dar îți dă voie sa folosești de ex doar 2gb pt aplicații. Sunt tutoriale pe net pentru asta. Trebuie sa ii dai root. Atenție! Rootarea duce la pierderea garanției. Sunt aplicații cu care poți face și un-root,dar dacă au chef sa caute vor afla ca telefonul a fost rootat. 1 Quote