nidermanalfred Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 eu cu domnul Mr Mengele am stabilit de comun acord sa imi faca un magazin online , mi-a spus ca in 2 zile va fi gata , i-am cumparat hosting , i-am transferat avans si de atunci nu mi-a mai raspuns , chiar ma si blocat sa nu ii mai trimit msg aici , va pot arata si conversatia si tranzactia care i-am facut-o , asa ca daca vreti sa faceti ceva cu el , nu este serios deloc.
DrMengele Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 (edited) Nu am primit nimic in avans ti-ai transferat singur din pm in wallet-ul tau de btc,am zis ca am apuc dupa ce vad avansul.Ti-am dat block pentru ca ma bateai la cap.Ti-am instalat tema Journal2 cumparata din banii mei. Uitate pe server sa vezi ca sunt modificari facute de mine. Edited March 28, 2016 by Dr.Mengele
DrMengele Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 (edited) @nidermanalfred:Te rog posteaza log-urile de access,+conversatia din care reiese ca eu am primit bani de la tine.+adresa magazinului online. L.E. Omul se pare ca este carder si magazinul era unu fake,imi amintesc ca nu o vrut sa ofere nicio informatie despre firma,locatie sau numarul de telefon.Te rog pune toata conversatia. Edited March 28, 2016 by Dr.Mengele 1
sandabot Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 @Dr.Mengele are votul meu de încredere aici, el lucrează cu clienți mai mari decât blegul asta cu 4 posturi. Plus nu mi-l imaginez să-și riște reputația și clientela pentru câțiva BTC ai lui. 3
nidermanalfred Posted March 28, 2016 Author Report Posted March 28, 2016 Dr.Mengele , cand ti-am spus , sa imi dai id tau de skype sa discutam sau un contact sa te sun , mi-ai spus ca sunt monitorizate si ca nu vrei sa vorbesti decat pe jabber , atunci ti-am spus ca nu facem nimic rau doar un site atata tot si nu ai mai raspuns. , o sa atasez poza cu tranzactia in bitcoin care ti-am facuto si poza cu msg de pe rst care ti le-am dat , cine ti-a mai trimis bani in bitcoin iti cunoaste walletul , am tot , nu e vorba despre 30$ care ti i-am trimis , dar macar sa stie si oameni cel fel de om esti. sunt oameni pe forum aici , care am facut tranzactii cu ei , si am trimis 1000$ pot confirma , dar tu daca ai ajuns sa tragi teapta pentru 30$ aici poti vedea cat de ieftin esti.
DrMengele Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 @Nytro @hades Trageti si voi o concluzie.Daca am gresit vreau ban. 1
nidermanalfred Posted March 28, 2016 Author Report Posted March 28, 2016 Sandabot , crede-ma nu am nici un motiv sa ii stric reputatia , chiar mi-am dorit sa colaborez cu el si sa lucram impreuna.. cum iti spuneam nu ma interesa cei 30 $ , ma deranjat ca ma tinut incurcat pana acum , inca mai sper sa isi indrepte greseala si sa ii transfer toti bani.
hades Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 @nidermanalfred Ceva dovezi ai sau doar povesti? Baiatu zice ca te ocupi de shady business. Ai ceva de zis? Urmatoru post ar face bine sa fie cu dovezi, altfel inchidem sandramaua.
DrMengele Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 Hai frate cu dovezi,am clienti pe forum care ma cunosc personal si nu am chef sa intru in altele. 1
nidermanalfred Posted March 28, 2016 Author Report Posted March 28, 2016 Hades , l-am rugat sa imi faca un shopping online , mi-a cerut id de jabber , i l-am dat , ma abordat , mi-a spus ca ma costa 60$ un magazin online si ca il face un 2 zile , i-am cumparat hosting si domeniu si a zis ca se apuca de el , i-am transferat 30$ avans si de atunci nu mi-a mai raspuns . magazinul online contine adidasi replici. atata tot.
wHoIS Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 Toata lumea iti zice sa aduci dovezi tu tot cu povestea aia. #saracule 3
DrMengele Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 (edited) @nidermanalfred :Uitate pe server sa vezi ca este instalata tema Journal2+magazinul e configurat cum ai cerut,mai erau mici customizari.Repet nu am primit nici-un ban.Am zis ca termin dupa ce primesc avansul. Edited March 28, 2016 by Dr.Mengele
DrMengele Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 (edited) Aia nu e adresa mea. @Nytro @hades Va rog trageti o concluzie,ma suna lumea si nu stiu cum sa le explic situatia,pierd alti clienti mai importanti din cauza asta. Edited March 28, 2016 by Dr.Mengele 1
nidermanalfred Posted March 28, 2016 Author Report Posted March 28, 2016 repet , nu doresc sa primeasca ban sau altceva , mi-as dori doar sa se tina de cuvnat atata tot.
romanul Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 =))))))))))))))))))))))) MOR. A FACUT POZA LA TRANZACTIE. BA ESTI RATAT ? =)))) deci noi trebuie sa ne dam seama ca ala e @Dr.Mengele
nidermanalfred Posted March 28, 2016 Author Report Posted March 28, 2016 @romanul eu am fost serios i-am facut plata cum a dorit , poate mai este cineva pe forum aici care i-a trimis bani in acelas wallet , nu am nevoie sa primeasca ban sau altceva , nu ma incalzeste cu nimic si nici nu doresc sa fac rau , am vrut sa vedeti ca i-am transferat avans , sper ca el sa fie un om de cuvant si sa aiba demnitate sa termine ce a inceput si sa ii transfer toti bani . 1
romanul Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 La cum il cunosc eu pe Dr.Mengele , te asigur ca nu se trage pe cur pentru $30.
QuoVadis Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 2 minutes ago, nidermanalfred said: @romanul eu am fost serios i-am facut plata cum a dorit , poate mai este cineva pe forum aici care i-a trimis bani in acelas wallet , nu am nevoie sa primeasca ban sau altceva , nu ma incalzeste cu nimic si nici nu doresc sa fac rau , am vrut sa vedeti ca i-am transferat avans , sper ca el sa fie un om de cuvant si sa aiba demnitate sa termine ce a inceput si sa ii transfer toti bani . Pune bre omule, daca ai, un screenshot unde dumnealui iti da adresa respectiva pentru trimis bitcoin. Altfel adresa aia poate fi a oricui, chiar a ta sau poate ca e adresa mea Altfel zic si eu ca asta e adresa mea https://blockchain.info/address/3FGBBpSGffZzWhuZp5GrLCX2C7pwDmH3gP
nidermanalfred Posted March 28, 2016 Author Report Posted March 28, 2016 @aa7670 ai dreptate , eu am puso pentru ca toata lumea mi-a cerut dovezi , este singura dovada care o am ,cred,eti-ma nu am nici un motiv sa deschid topic aiurea si nici nu ma intereseaza acei 30$ , eu am vrut sa fac un bine sa vada toata lumea , mai departe depinde de restul , nu vreau sa fac o intreaga telenovele din asta ,deja vad cum oameni jignesc si se baga in seama ca mustele ma fac ratat sau sarac , nu cred ca am jignit pe nimeni @laurmarian poate confirma ca a primit de la mine 1000$ nu sunt un sarac sau ratat cum cred uni si alti. atata tot am avut de zis 1
hades Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 Aia e adresa de BTC a lui Kanye West. Astept PM cu ceva concludent daca exista. Pana una alta @Dr.Mengelee baiat legit. Salutari. 4