larrybunrau Posted April 14, 2016 Report Posted April 14, 2016 Vreau sa sparg un site foarte dificil si mi sa spus ca pe a reusi este nevoie de unul dintre cei mai buni in acest domeniu si mi sa recomandat acest forum Daca este cineva capabil sa ma ajute ... Rasplata o sa fie pe masura ( asociere acceptata ) Rog seriozitate ms 1
QuoVadis Posted April 14, 2016 Report Posted April 14, 2016 28 minutes ago, larrybunrau said: Vreau sa sparg un site foarte dificil si mi sa spus ca pe a reusi este nevoie de unul dintre cei mai buni in acest domeniu si mi sa recomandat acest forum Daca este cineva capabil sa ma ajute ... Rasplata o sa fie pe masura ( asociere acceptata ) Rog seriozitate ms Ti-as recomanda sa sezi bland in banca ta daca a. nu vrei sa fii tepuit de bani sau b. iti e draga libertatea. "Rog seriozitate" e un cliseu inept care demonstreaza doar cat de mult iti lipseste. Bine ai venit pe RST insa daca vrei sa ramai in comunitatea noastra, iti recomand citirea si respectarea regulamentului: https://rstforums.com/forum/topic/100304-regulamentul-forumului/ Succes! T/C 1