elektron Posted April 15, 2016 Report Posted April 15, 2016 Salut,am cumparat recent un cont de Adsense de la cineva. Mentionez ca acest cont a fost activat prima data prin canalul de youtube (varianta Hosted account) dupa aceea proprietarul l-a activat si pentru site printr-un blog pe platforma blogspot,contul are pinul activat si pare totul in regula doar ca am intalnit o problema...Am adaugat site-ul meu pe wordpress (hostat frumos la o firma) si am adaugat un cod ads care din pacate nu apare pe website, iar atunci cand dau iframe source apare background transparent. Care este problema? Multumesc! Quote
em20346 Posted April 15, 2016 Report Posted April 15, 2016 salut, dureaza 10-15 minute pana cand se activeaza reclama. trimite-mi pm cu codul de la reclama si iti zic daca are contul bug sau nu. Quote
ironmanro Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 Daca pe domeniul ala au fost inainte reclame adsense si contul a luat ban nu vor mai aparea reclame nici de pe alte conturi pe acel domeniu. Am patit-o cu 2 domenii pe care le-am luat care erau expirate de mai mult de un an dar aveau inbound links bunicele Quote
CODEX Posted April 18, 2016 Report Posted April 18, 2016 E tot Hosted Daca l-a activat folosind blogger, n-ai facut nimic cu asta. Trebuie activat folosind un domeniu. Quote
blade4ever Posted April 19, 2016 Report Posted April 19, 2016 Conturile hosted sunt conturi care functioneaza numai prin intermediul produselor google (blogger,youtube) . Nu ai cum sa pui ads google de pe un cont hosted pe un site normal . Quote
ovidelu47 Posted April 19, 2016 Report Posted April 19, 2016 Man nu vezi ca este specificat ca nu ma apare Hosted Account,probabil este un bug sau ceva. Quote
em20346 Posted April 19, 2016 Report Posted April 19, 2016 contul are bug, ti-ai luat teapa, mergi mai departe:p Quote
2jt Posted May 18, 2016 Report Posted May 18, 2016 nu-mi vine sa cred... deci el a cumparat cont de adsense de la cineva cand poti creea cont de adsense gratuit direct de la google adsense Quote