Jump to content

2jt

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

2jt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Anul trecut (Noiembrie) am cumparat un iphone 6s din marea britanie (aici locuiesc). De la inceput am avut probleme cu bateria, se descarca repede si daca ma uit pe youtube 5-10 minute deja incepe sa se incalzeasca. Din 2008 am avut diverse modele de iphone-uri, dar niciodata nu am avut probleme cu bateria pana la iphone 6s-ul. Am fost acum 2 luni la un apple store sa-mi inlocuieasca bateria, pentru ca inca e in garantie, dar mi-au zis ca testul lor indica ca bateria e okay. Pentru ca am probleme din ce in ce mai des am facut o noua programare pentru sambata, ce ma sfatuiti sa fac sa iasa testul ca bateria nu mai e buna?
  2. Se vede ca majoritatea nu aveti experienta cu dobitocii indieni de la paypal.
  3. Aici ai 2 CUPOANE GOOGLE ADWORDS IN VALOARE DE £120 FIECARE (650 lei fiecare), OFERITE GRATUIT: http://jurnalulcasei.ro/viewtopic.php?f=22&t=55
  4. raspunsurile la intrebarile astea le gasesti de regula exact pe pagina furnizorilor.. adica pe alibaba. Ei spun daca pretul includ sau nu taxe vamale. Dar de regula nu include taxele vamale pentru ca trebuie sa le iasa si lor nu?
  5. ai voie... ei isi vand marfa... tu iti vinzi marfa... platesti taxe la stat... happy ending
  6. daca tu dovedesti ca nu ai acces la acele informatii nu au ce sa-ti faca nimeni... doar predai bazele de date politiei si se "descurca" Exemplu bitcoin, paypal prin care se fac o gramada de magarii de catre teroristi etc.
  7. am eu, iti pot da 20K emailuri de UK, fresh! Da-mi un pm daca esti interesat
  8. Incearca pagina asta de afiliere https://profitshare.ro/advertiseri/casedevanzare si foloseste cuponul de reducere 90% pe pagina de plata: CDVPDRY9
  9. Sunt interesat... ai un skype sau email?
  10. Daca imi poti trimite si mie detalii la fel cum i-ai trimis lui blech
  11. daca site-ul respectiv are google analytics sau orice tracking de la google (de la adsense, adwords etc etc) nu ai nicio sansa pentru ca google din ele invata.
  12. am si eu cont de adsense cu vechime de 13 ani (da, din 2003).
  13. nu-mi vine sa cred... deci el a cumparat cont de adsense de la cineva cand poti creea cont de adsense gratuit direct de la google adsense
  14. a incercat cineva de aici afiliere prin profitshare? Ma tenteaza sa ma inscriu si sa scriu pe blog cateva articole, sa incerc sa vand profitshare.ro/advertiseri/casedevanzare dar nu stiu daca am sanse sa primesc bani.
  15. mai ai lista emailuri din romania?

×
×
  • Create New...