das392 Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 http://www.spovedeste-te.ro/unu secam instalat odata MS office pe MAC, stiu ca e erezie si imi pare foarte rau, dar l-am sters dupa 10 minute, pe bune!Scris de : Anonimuitati-va acolo sa vedeti cate este de destept romanu Quote
CODEX Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 am cumparat 50 de pesti ptr acvariu si dupa aia am bagat curent in apa si i-am electrocutat pe toti....Scris de : AnonimPenal Quote
~Xenoger Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Muie Iisus si muie celor care au scris Biblia !Respect celor care au pus mana la evolutia acestei umanitati pentru restul care stau si belesc pula mancand paine goala si asteptand viata de apoi unde vor da peste bani,fericire,femei etc. multa MUIE ! Quote
CODEX Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Pentru asta ai merita un BANIP ( Nemessis te rog sa iei masuri chiar tu ai zis sa se inceteze cu injuraturile ) Pentru cea ce ai scris te cred un om de nimic si nu meriti sa traiesti in lumea asta ! Cum poti sa vorbesti asa ? Iteleg sa zicem nu crezi in Dumnezeu dar totusi sa zici chiar asa ? Nu are rost sa incep o teorie sa explic si sa .. Dar sincer meriti BAN ..pentru ca in orice post de pe forum ..in 200 si ce va de posturi care le ai tu pe forum exista o injuratura ! Sa iiti fie rusine ! Quote
das392 Posted April 27, 2008 Author Report Posted April 27, 2008 Dumnezeu e cu noi,ne vegheaza cand cautam in gunoi yeah yeah Quote
CODEX Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Poi Isus a facut ceva ce nimeni nu a facut ..si a facu ceva mai mare ca o minune si nimeni nu o poate acoperi : A INVIAT ! A mai inviat cineva vreodata .. ? Si vrei sa zici ca in biblie nu zice niecaieri ca , cat timp Isus a stat pe pamant nu a facut miuni ?Gresesti ..mai cerceteaza biblia ! Quote
Hertz Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Poi Isus a facut ceva ce nimeni nu a facut ..si a facu ceva mai mare ca o minune si nimeni nu o poate acoperi : A INVIAT ! Pleaca ma de aici..! Quote
~Xenoger Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Poi Isus a facut ceva ce nimeni nu a facut ..si a facu ceva mai mare ca o minune si nimeni nu o poate acoperi : A INVIAT ! A mai inviat cineva vreodata .. ? Si vrei sa zici ca in biblie nu zice niecaieri ca , cat timp Isus a stat pe pamant nu a facut miuni ?Gresesti ..mai cerceteaza biblia ! Din cauza ta tara asta o duce asa rau , din cauza invidizilor ca tine care pun botul la orice prostie.1.Biblia aia in care crezi tu cu atata infocare a fost rescrisa de atatea ori incat nu ai schimbat tu perechi de chiloti.22.Dovedeste-mi ca a inviat iar apoi ne punem problema daca a fost in moarte cliinica or altceva.3.Daca vrei argumente da`mi un pm si iti garantez ca iti pierde toata pofta de crezut in basme si prostii cu Iisus si zei cu 7 capete.4.Esti un LAS ! Religia noastra a fost cea in Zamolxis insa dupa invadarea de catre romani v-ati tradat religia si ati trecut la Crestinism Vezi documentarul Who Wrote the Bible + Rivalii lui Iisus + Evanghelia dupa Iuda + Zeitgeist.Dupa ce vezi documentarele astea intoarce-te si da-mi reply.Oricum , te zbati ca pestele in nisip cu prostiile tale religioase si povestile biblice scrise de 10 mii de autori si rescrise de fiecare dupa bunul plac.Degeaba te agiti , uite-te in jur :- GUVERNUL mondial este aproape ( in momentul de fata se formeaza 6 uniuni care se vor unii apoi si va exista un singur guvern mondial , in momentul de fata exista Uniunea Europeana si Uniunea Africana.Nici nu iti poti imagina cat de puternica este aceasta arma numita religie si cum poti controla o multime de oameni cu ea , o multime de oameni care se lasa indobitociti de sute de ani.Incearca si tu sa discuti cu persoane mai inteligente decat tine , persoane care au studiat , au vazut un documentar nu prostii ce iti zice tie la Biserica si la ora de Religie.Crezi ca intamplator pe acest forum cativa dintre Administratori sunt atei ? Multi oameni incep sa vada adevarata fata a lucrurilor insa mai pacat ca mai exista fanatici de astia religiosi ca tine care fac gura mare dar nici nu studieaza , ei urmeaza " crede si nu cerceta ". Quote
kw3rln Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 ios bun preten cu cristi (cristos) asa ca spovedaniile le puteti trimite si prin PM mie ..ar trebui campanie: cine vrea conquiz tador killer sa-si spuna pacatele pe bitefight inainte sa se termine pastilenu vreau sa spun cas ateu dar pur si simplu nu cred.. si mai ales urasc religiile astea de genu: martori lu iehova, pocaiti (am avut experiente cu ei... ANU ASTA E OFERTA LA BISERICA POCAITILOR... te duci la ei si primesti haine gratis..se face recrutare. ) probabil din cauza cretinilor astora care vin pe la mine so prosteasca pe soramea am pe usa un poster mare cu marylin manson.... anyway TOTUL E O MARE AFACEREapropo paste fericit ... o inviat mortii din betie.. asta ar trebui sarbatorit Quote
escalation666 Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Ahahaha Marylin Manson a fost si el pocait la un moment dat; anyway imi place cum gandesti ~Xenoger. Quote
amprenta Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Spovedania o inventie a preotilor pentru o obtine informatii de la oameni.Daca Dumnezeu asta ii asa de atotputernic si vede tot , de ce trebuie sa ma duc sa ii zic iara pacatele ? daca el ma vede oricum tot timpu .intrebari si intrebari ... Quote
~Xenoger Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Spovedania o inventie a preotilor pentru o obtine informatii de la oameni.Daca Dumnezeu asta ii asa de atotputernic si vede tot , de ce trebuie sa ma duc sa ii zic iara pacatele ? daca el ma vede oricum tot timpu .intrebari si intrebari ... Amprenta nici nu stii cat de cool ii sa fii preot intr`un sat si sa vina Leana la tine sa o spovedesti, sa iti ceara iertarea pacatelor iar tu sa asculti cum iti zice de muia care i`a dat`o Dumitru Chirpici in paie.Nu numai ca te vede dar stie si cand te uiti la pr0n + ii plac banii , am auzit mai nou ca Dumnezeu a facut acum in Rai o cisterna uriasa plina de bere.Apropo , Frank Drake a elaborat in 1963 o formula prin care a demonstrat faptul ca in Univers exista aproximativ 50 de civilizatii egale noua din punct de vedere tehnologic si care sunt capabile sa comunice.Pacat ca nu avem si noi acces la tehnologiile extraterestre , rusine musamalizatorilor.Daca nu ar fi fost cacatul asta de religie acum ne plimbam prin tot universul si construiam cladiri/obiecte/stari fizice doar cu creierul.Kestor documenteaza-te putin si dupa vino la mine sa imi arati ca esti tare in coaie.Ce zici daca iti arat niste pasaje din Biblie pe pm unde este destul de clar faptul ca este vorba despre OZN-uri ?Apropo , rusinos din partea ta bai tradatorule !Religia ta a fost cea in Zamolxis insa ti`ai tradat religia dupa invadarea de catre romani si ai trecut la crestinism !De ce iti place bre sa fii sclavul acestui personaj imaginar ? Iti da de mancare , bani , intelepciune ? Din contra .. isi bate joc de viata ta si ti`o irosesti degeaba .Poate esti tu mai destept ca toti insa eu la scoala am destui profesori care sunt atei si care mi`au recunoscut faptul ca religia e o mare prostie. Quote
Guest Nemessis Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Tocmai pentru ca este o tara libera fiecare are dreptul sa isi spuna sau nu parerile pro sau contra. Totusi lasati-o mai moale cu injuraturile, nu datorita "pacatului" despre care eu personal nu dau doi bani, ci datorita faptului ca nu le vad rostul. Quote
~Xenoger Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Tocmai pentru ca este o tara libera fiecare are dreptul sa isi spuna sau nu parerile pro sau contra. Totusi lasati-o mai moale cu injuraturile, nu datorita "pacatului" despre care eu personal nu dau doi bani, ci datorita faptului ca nu le vad rostul.Exista un rost , viitorul acestei tari !Eu sunt de parere ca daca tot mai multi romani renunta la religie vor vedea ca de fapt exista o singura viata si vor face tot posibiliul pentru societate , in concluzie fiecare om se va straduii sa faca cat mai mult pentru a lasa ceva in urma , nu ar mai exista paraziti religiosi care belesc pula si spera la viata de dupa moarte cand se vor plimba in masini luxoase si vor fi cazati in hoteluri de 5 stele.Nu stiu de ce dar cred ca daca Romania ar avea o populatie majoritar ateista atunci productivitatea acestei tari ar fi printre cele mai mari din lume. Quote
v3ctor Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Da baieti ... se pare ca tot mai multa lume dezaproba religia ... printre care si eu ... urasc cand il vad pe popa ca 6 zile fluiera si a 7-a canta si il vad cu un x5 plimbanduse toata ziua ... urasc ca in majoritatea bisericilor trebuie sa iti platesti scaunul ... mi greata cand ii vad pe pocaiti cu 8 copii dupa ei si nu sunt in stare sa-i intretina ... si lista poate continua ... in privinta cu religia si cand spun religia ma refer la toate sunt de acord ca este o mare imbecilitate! dar cat priveste de Dumnezeu ep in asta cred... atat ... nici cu biblia nu sunt de acord pentru ca a fost scrisa de om si are nenumarata greseli (si pot sa dovedesc asta ) si va mai zic o chestie pe care eu ma bazez foarte mult :Daca Dumnezeu nu exista si tu crezi in El nu pierzi nimic dar daca exista si tu nu crezi in El pierzi totul ! ganditiva cum este mai bine ! (desi nu este un forum religios mi-ar mai place sa discutam pe tema asta )@~Xenoger as vrea sa mai vorbim daca se poate ... ! Quote
CODEX Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Xenoger : 2.Dovedeste-mi ca a inviat iar apoi ne punem problema daca a fost in moarte cliinica or altceva. " In primul rand tu crezi ca Isus a fost pe pamant ? Sau creiz ca biblia s-a apucat sa o scrie cineva ca sa minteasca o lume intreaga ?"" Crezi ca intamplator pe acest forum cativa dintre Administratori sunt atei ?"Da pe orcie forum pe calculatoare o sa dai din ce in ce mai mult de atei si sti de ce ? Tehnologia e foarte avansata stai la PC incat din toate astea ai dedus cea ce zici tu ..si pur si simplu nu te prea intreseeaza altceva !@amprenta Daca Dumnezeu asta ii asa de atotputernic si vede tot , de ce trebuie sa ma duc sa ii zic iara pacatele ? daca el ma vede oricum tot timpu .R : Poi nu zice nimeni ca trebuie sa te duci sa te spovedesti ... Roaga-te la D-zeu si te iarta ! Nu scrie nicaieri sa te duci la Popa ci doar sa te rog ....Si inca ceva @xenoger"Ce zici daca iti arat niste pasaje din Biblie pe pm unde este destul de clar faptul ca este vorba despre OZN-uri ? "Vreau sa vad ...Gata asta e ultimul meu post.. daca vreti sa continuam discutiile le continuam ! mie imi place Quote
nicu1991 Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 care Isus ma?uite Dovezii ma ****http://www.zeitgeistmovie.com/main.htmsi http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o&feature=related Quote
v3ctor Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Inca ceva pentru toti care cred ca ce scrie in biblie este adevarat : http://www.gebeleizis.org/bibliahazlie/ asa ca dragi iubitori ai bibliei cititi ce scrie acolo si veniti dupa aceia sa mai discutam , sau daca cititi varianta adevarata a bibliei bagati si prin cap ceea ce cititi ca aveti cap , daca ati fi plante as intelege ! Quote
florin84 Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Daca nu existau religile inventate de uni era un mare haos si oameni sar omora intre ei ar fura etc.Sa zicem ca se demonstreaza ca nu exista dumnezeu si Iisus nu a inviat, va las pe voi sa ganditi ce se va intampla. Quote
~Xenoger Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Xenoger : 2.Dovedeste-mi ca a inviat iar apoi ne punem problema daca a fost in moarte cliinica or altceva. " In primul rand tu crezi ca Isus a fost pe pamant ? Sau creiz ca biblia s-a apucat sa o scrie cineva ca sa minteasca o lume intreaga ?Ce zici daca iti arat niste pasaje din Biblie pe pm unde este destul de clar faptul ca este vorba despre OZN-uri ? "Vreau sa vad ...1.In primul rand esti crestin si nici macar nu stii cine a scris Biblia , de asta urasc eu crestinii fanatici , nu cunosc bazele propriei religii insa ei cred cu infocare in ea iar daca le zici ceva sunt in stare sa iti ia gatul.2.Biblia , oficial a fost scrisa dupa 4 Evanghelii/povesti/basme cea este este FALS , recent a fost descoperita evanghelia dupa IUDA care contrazice multe lucruri din Biblie. Vezi documentarul "Evanghelia dupa Iuda".3.Vezi documentarul "Who wrote the bible" , unde un individ se duce la Ierusalim si vorbeste cu o multime de cunoscatori , concluzia filmului este simpla : Biblia a fost rescrisa de o gramada de ori dupa placul fiecaruia care o scria.In Biblia actuala Dumnezeu si Satan sunt acelasi om , doar ca al doilea este "sub acoperire" In Vechiul Testament Dumnezeu comite o gramada de crime insa in cel nou da vina pe Satan.Apropo si iti recomand discutia lui Socrate + Iisus si cateva documentare ,daca dupa inca mai crezi in Iisus inseamna ca ai nevoie de un psiholog.Eu cred ca daca toti oamenii si-ar fi ascultat ADEVARATELE spuse ale religiilor lor, am fi ajuns demult sa 'construim baze stelare cu mintea' sau sa 'calatorim cu gandul'. Dar asta nu se va intampla prea curand, pentru ca oamenilor le convine prea mult sa spuna 'nu exista <insereaza nume de zeitate aici>' si sa faca ce ii duce bibilica : haos.Ba , tu gandesti inainte sa vorbesti ? Daca ar fi ce zici tu ar insemna ca tehnologia noastra sa aibe 2 000 de ani insa ea are doar 100 de ani ( aproximativ ) .Daca toti ar fi ascultat vorbele pulii albastre acum traiam in pestera si vanam sobolani cu arcu` + ca nimeni nu ar mai fi avut curajul sa paraseasca Terra.Iar la intrebarea de ce are sustinatori , este simplu !!!!!1.Noua , poporului roman ne-a fost bagata pe gat de catre romani.2.Ne laudam ca suntem tara democratica insa facem doar Religie crestina in scoli iar religia se face 12 ani -> SPALARE DE CREIER.Apropo daca nu stiai , evreii credeau in multi zei , serpi etc. pana cand un rege Evreu a dat ordin !!!!!!!!Religia a fost impusa cu Japca , asa ca lasa vrajelile de doi lei , simplu fapt ca unii inca mai cred in ea este doar ca sunt slabi de cap si nu se apuca sa studieze .. traiesc intr`o necunostinta,De ce crezi ca timp de 313 ani , romanii ii lau la pula pe crestini si isi bateau joc de Iisus ? Pentru ca era un ratat de om , om simplu care isi batea joc de creduli.In anul 313 , brusc romanii au luat ca religie oficiala .. dupa 3 secole o iei ca oficiala ? Chiar e greu sa vezi ca este vorba despre o ORDINE MONDIALA ? Religia = Manipulare , ce nu vezi ?Ultimul post ! Quote
Ndrey Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Ce zici daca iti arat niste pasaje din Biblie pe pm unde este destul de clar faptul ca este vorba despre OZN-uri ? "asta chiar vreau sa vad. stiam ca zice de fiara 666 da de OZN-uri n-am mai auzit Quote
~Xenoger Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Ce zici daca iti arat niste pasaje din Biblie pe pm unde este destul de clar faptul ca este vorba despre OZN-uri ? "asta chiar vreau sa vad. stiam ca zice de fiara 666 da de OZN-uri n-am mai auzit Doar doua pasate postez :1. Matei 2, 9Iar magii, ascultând pe rege, au plecat ºi iatã, steaua pe care o vãzuserã în Rãsãrit mergea înaintea lor, pânã ce a venit ºi a stat deasupra, unde era Pruncul. 2.Tesaloniceni 4:17Dupã aceea, noi cei vii, care vom fi rãmas, vom fi rãpiþi, împreunã cu ei, în nori, ca sã întâmpinãm pe Domnul în vãzduh, ºi aºa pururea vom fi cu Domnul. Quote
go_sword Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 ~Xenoger vezi ca si in -Apocalipsa- sunt pasaje Quote