Kira02 Posted April 24, 2016 Report Posted April 24, 2016 (edited) Salutare, Ma numesc Gabi,am 17 ani, si am descoperit acest forum cautand tutoriale pe net si am fost impresionat de unele dintre acestea aflate pe forum. Sunt elev la liceu, mate-info intensiv si sunt pasionat de programare C/C++.Recent am inceput sa "studiez" despre hacking Sunt aici ca sa invat alaturi de voi si sper sa colaboram minunat imprauna. Edited April 25, 2016 by Kira02 1 Quote
Sandu Posted April 24, 2016 Report Posted April 24, 2016 30 minutes ago, Kira02 said: Salutare, Ma numesc Gabi,am 17 de ani, si am descoperit acest forum cautand tutoriale pe net si am fost impresionat de unele dintre acestea aflate pe forum. Sunt elev la liceu, mate-info intensiv si sunt pasionat de programare C/C++.Recent am inceput sa "studiez" despre hacking Sunt aici ca sa invat alaturi de voi si sper sa colaboram minunat imprauna. Bine ai venit si spor la invatat lucruri bune. Ai gresit forumul, asta nu e forum de hackeri. 1 Quote
Kira02 Posted April 24, 2016 Author Report Posted April 24, 2016 (edited) 8 hours ago, sandu69 said: Bine ai venit si spor la invatat lucruri bune. Ai gresit forumul, asta nu e forum de hackeri. Nu am spus ca am venit aici pt hacking, am obs un articol despre c/c++ si...vazand comunitatea mi-am dat seama ca este un mediu bun pentru dezvoltarea unui tip de gandire aferent. ☺ Edited April 24, 2016 by Kira02 1 Quote
Kira02 Posted April 24, 2016 Author Report Posted April 24, 2016 (edited) Wrong spelling :venit aici* Edited April 24, 2016 by Kira02 1 Quote
BogdanNBV Posted April 24, 2016 Report Posted April 24, 2016 (edited) Poti modifica sau STERGE mesajele deja postate. Nu te baza pe liceu sau facultate sa te invete ceva. Fa-ti singur de lucru in domeniu, nu astepta nimic de la nimeni. Legat de RST: ca sa gasesti informatie buna si daca chiar vrei sa inveti ceva de aici, trebuie sa sapi adanc si bine. In rest: succes. Edited April 24, 2016 by BogdanNBV 2 Quote