alka2010 Posted May 7, 2016 Report Posted May 7, 2016 Am cateva intrebari legate despre softurile de la masini , in ce limbaj de programare sunt scrise softurile de la masina ?, trebuie sa sti mai multa electronica sau mecanica pentru a face o resoftare ?, care ar fi bazele pentru incepatori pentru a , ajunge sa rescrii softul unei masini. Quote
Dark_4ngel Posted May 7, 2016 Report Posted May 7, 2016 mai bine nu iti baga mainile ca risti sa o faci sa mearga in 2 pistoane :))) si on topic : Da trebuie sa sti si electronica si mecanica si sa citesti niste diagrame electronice , etc Si soft-ul nu il schimbi tu in sine ... schimbi doar niste biti / alterezi parametrii, nu ai ce sa reprogramezi (bagi in a 1-a si vrei sa mearga in mansalier ? dai drumu la radio se opresc farurile ... nu inteleg ce vrei sa reprogramezi tu acolo ) Quote
alka2010 Posted May 8, 2016 Author Report Posted May 8, 2016 m-am documentat si sa stii ai dreptate, nu o sa i fac eu parametrii nici decum exacti , poate sa citesc vreo 3 carti de mecanica inainte :))) Quote
aelius Posted May 8, 2016 Report Posted May 8, 2016 C. Doar nu credeati ca e python pe ele ? :))))) Hahaha Ruleaza un rtos (un linux realtime embedded) pe ecu. Quote
sicilianul Posted May 8, 2016 Report Posted May 8, 2016 As putea fi si eu interesat de domeniul asta. Daca gasesti ceva relevant sau de inceput, te rog sa lasi un mesaj .... eventual facem ceva constructiv pe forum. Quote