AlexBossRo. Posted April 23, 2018 Report Share Posted April 23, 2018 Am lucrat in acest domeniu, lafel cum a spus @albastrel cel mai bun box pentru samsung este Z3X. Eu iti sugerez sa mergi la un service cu Z3X si gata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeropoint Posted April 23, 2018 Report Share Posted April 23, 2018 folosesc un telefon la care am copiat imei-ul de la alt telefon, cand merg ambele mai pica semnalul cateodata ba la unul ba la celalalt depinde de requesturi catre antena si distanta in rest nici o problema. problema este seria cartelei sim acolo nu este voie sa umblii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 as far as i remember din good old days puteai rescrie imei pe telefoanele Nokia Eseries/nSeries (e61,n95,n73 etc) cu NSS Tool. sorry for revive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduarddobre Posted January 12, 2019 Report Share Posted January 12, 2019 On 4/13/2018 at 10:10 PM, Andreib18 said: Problema la telefonul tau este ca daca efs-ul este avariat trebuie refacut. Adica daca este problema software se face cu un box( z3x, octopus, etc), trebuie si reparat network dupa imei. Daca este problema hardware este cam pierdut telefonul. Sfatul meu este sa mergi la un service. Cat despre 2 imei uri la fel o sa fac maine o proba desi nu cred ca exista o problema in a suna 2 telefoane. Cum pot lua legatura cu tine ?? 0[Removed]. Mulțumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThaiFight Posted January 12, 2019 Report Share Posted January 12, 2019 Sunt perfect de acord cu tine @aismen și @rectisor o mare bataie de cap pentru prețurile care sunt acum la telefoane 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARUBA Posted January 12, 2019 Report Share Posted January 12, 2019 Rescriere sau schimbare? Ultima e cam ilegala . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samsungj5 Posted April 17, 2019 Report Share Posted April 17, 2019 (edited) Buna seara asi dori sa ma ajutati am schimbat placa de baza la telefon j 5 si imi cere imei cum sa fac sa pot face imei va rog ajutatima? Numi apara nici semnalu de la cartelă si am dat *#06#si imi apara imei null oare dc Edited April 17, 2019 by Samsungj5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...