3mPtY Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 Caut programatori cu experienta (5-10 ani) Cerinte: - Bun cunoscator php, mysql, javascript (css/html/bootstrap) - Cunostinte platforme open source (exemplu: wordpress) - Capacitatea de a comunica si de a lucra in echipa - Disponibilitate job full time (Bucuresti/Universitate) Beneficii: - Pachet salarial bun (1000-5000 EURO, in functie de experienta) - Training, cursuri (te sustinem daca vrei sa inveti) - Cafea, ceai, carti la discretie (se va lucra intr-un mediu foarte relaxat) - Colegi tineri si deschisi la minte ;-) Daca indeplinesti conditiile, imi poti trimite CV-ul tau / proiecte la adresa office@kapye.com ori PM. 2
aelius Posted June 10, 2016 Report Posted June 10, 2016 Pentru acelasi om (firma) se cauta sysadmin. Cerinte: Sa stie cu ce se mananca lumea linux (administrare, monitorizare, instalare si configurare ce e necesar, cate ceva pe tuning) + nevoi specifice birourilor (verificare periodica statii de lucru, etc). Job: full time Nota: Nu lucrez pentru aceasta firma si nu am niciun fel de legatura cu aceasta. Doar am postat anuntul pentru ca threadul este inchis si nu se poate posta in el.