h4ck5un Posted July 4, 2016 Report Posted July 4, 2016 Salut, Am o pagina de facebook cu 77k like-uri reale si nu o folosesc la nimic momentan. Pagina este asta: https://www.facebook.com/crazyviralvideo Pana acum am folosit-o cu un script share to view + ads,dar m-am saturat sa imi tot fie banate domeniile de catre facebook. Acum caut un partener 50/50 care sa ma ajute sa o monetizez,o idee noua ceva ca am ramas in pana de idei total. Mersi Quote
archerise Posted July 4, 2016 Report Posted July 4, 2016 cum ma mane sa fie reale cand tu ai maxim 20 like-uri la o postare? Quote
h4ck5un Posted July 4, 2016 Author Report Posted July 4, 2016 (edited) Din cauza asta nu postez pe RST. Numai idioti,urmaresc forumul asta din 2012,si nu au decat sa ma baneze adminii,dar tot timpul cand am deschis un topic nu gasesc decat raspunsuri idioate. Sper ca imaginea asta spune tot Edited July 4, 2016 by h4ck5un 2 Quote
wikedx Posted July 4, 2016 Report Posted July 4, 2016 (edited) 1 hour ago, h4ck5un said: Din cauza asta nu postez pe RST. Numai idioti,urmaresc forumul asta din 2012,si nu au decat sa ma baneze adminii,dar tot timpul cand am deschis un topic nu gasesc decat raspunsuri idioate. Sper ca imaginea asta spune tot La cum vorbesti clar nimeni nu o sa faca nici o afacere cu tine pe forumul asta! Te doare gura sa dai explicatii?Sau nu esti in stare? Edited July 4, 2016 by wikedx Quote
XbPor Posted July 21, 2016 Report Posted July 21, 2016 Salut, dar daca o vinzi ... as putea fi interesat Quote