EDUTz Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 (edited) Salut baieti. De curand am inceput un proiect de seriale .ro .... Sunt curios daca totul e ok pe el, daca va place cu arata, smad. http://... e linkul. Astept pareri/propuneri. Edited December 21, 2017 by EDUTz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGSQ Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Vezi cum faci sa urmezi -> www.990.ro 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulik Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Schimba tld-ul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk7a Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Cand dau la search imi primesc o reclama in cap de vad stele verzi. In rest e ok, baga mai multe seriale / filme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDUTz Posted July 18, 2016 Author Report Share Posted July 18, 2016 (edited) 16 minutes ago, mk7a said: Cand dau la search imi primesc o reclama in cap de vad stele verzi. In rest e ok, baga mai multe seriale / filme. WTF? nu ar trebui sa primesti nici un fel de reclama pe pagina de search .. ABSOLUT NICI UNA ! Pe acea pagina nu exista ad code, e practic impsoibil asa ceva, cum mnezo ? Am aflat si eu de curand cu tld-ul si cu site-urile aferente... o sa-l schimb daca o sa am ceva views, momentan stagnez so no harm done. Edited July 18, 2016 by EDUTz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk7a Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 9 minutes ago, EDUTz said: WTF? nu ar trebui sa primesti nici un fel de reclama pe pagina de search .. ABSOLUT NICI UNA ! Pe acea pagina nu exista ad code, e practic impsoibil asa ceva, cum mnezo ? Am aflat si eu de curand cu tld-ul si cu site-urile aferente... o sa-l schimb daca o sa am ceva views, momentan stagnez so no harm done. Acum nu mai apare, doar uneori. Da si tu refresh la site de mai multe ori (chrome folosesc) si vezi ca iti deschide chestii de astea: http://playnwin.club/z/eng/neu/shp07/aa-giftcard07-1.php Nu mereu, dar uneori deschide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuoVadis Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 4 minutes ago, mk7a said: Acum nu mai apare, doar uneori. Da si tu refresh la site de mai multe ori (chrome folosesc) si vezi ca iti deschide chestii de astea: http://playnwin.club/z/eng/neu/shp07/aa-giftcard07-1.php Nu mereu, dar uneori deschide. Sigur nu ai tu adware? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk7a Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Acum nu mai apare nimic, e ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDUTz Posted July 18, 2016 Author Report Share Posted July 18, 2016 Mnoh daca e popunder, e posibil, ma speriasem deoarece facusem o activare la bidvertiser prin header code si mi-era sa nu se fi propagat in cloudflare ... toate bune. De bagat, mai am de bagat, dar procesul e lung si time consuming ... oricum, alte pareri legate de design macar ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogusan Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 tvparnaie.ro 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDUTz Posted July 18, 2016 Author Report Share Posted July 18, 2016 5 minutes ago, gogusan said: tvparnaie.ro comentariu inutil si pueril, merci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xEduard18 Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 Mai apar reclame foarte foarte rar in rest este foarte fain site-ul. Bravo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDUTz Posted November 25, 2016 Author Report Share Posted November 25, 2016 Revin cu intrebari referitoare la securitatea site-ului. Nu pretind ca l-am securizat dar nici nu ma astept sa aibe goluri. Intre timp am crescut putin, daca e cineva binevoitor sa ne ajute pe partea asta, ar fi ideal ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenonxsc Posted November 25, 2016 Report Share Posted November 25, 2016 2 hours ago, EDUTz said: Revin cu intrebari referitoare la securitatea site-ului. Nu pretind ca l-am securizat dar nici nu ma astept sa aibe goluri. Intre timp am crescut putin, daca e cineva binevoitor sa ne ajute pe partea asta, ar fi ideal ... E un fucking wordpress omule, pur si simplu vezi daca ai toate plugin-urile up to date si in rest nu ai ce sa faci. Nu ai cum sa previi un 0day. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfPack Posted February 23, 2017 Report Share Posted February 23, 2017 Frumos Site-ul doar ca trebuie sa ai grija la .ro sa nu iti divulge datele personae app cum ai platit host,domeniu etc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenie Posted April 26, 2017 Report Share Posted April 26, 2017 Am vazut ca acum da redirect la serialeonline , e tot al tau nu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...