Guest Ganjaa Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Dropshipping-ul nu e mort deloc, trebuie sa stii cum sa-ti alegi nisa si locul unde faci reclama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2jt Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 On 28/07/2016 at 3:05 PM, Wav3 said: Iei marfa de la furnizori autorizati sau pur si simplu cumperi de la altii si vinzi mai departe? Nu stiu daca dpdv legal am voie sa cumpar de ex un A$us de la em@g si sa vand mai departe mai scump (pe persoana juridica, care este), em@g-ul ne fiind furnizor autorizat A$us. ai voie... ei isi vand marfa... tu iti vinzi marfa... platesti taxe la stat... happy ending Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2jt Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 On 28/07/2016 at 3:51 PM, popsoniq said: De unde ii gasesti pe cei care au depozite in UE sau Usa?Intrebi pe fiecare sau le apare la descriere?De taxele vamale se ocupa tot ei?Mai esti in vreun program de afiliere,mai vinzi pe vreun site mare?Ai incercat programul de FBA,am auzit ca e convenabil amazonul pt produsele cu logo-ul propriu.Daca aduc produsele la mn acasa in Romania,nu e mai usor de livrat apoi in UE?Eu am cumparat un plugin pt dropshipping tunnel funel si nu mai stiu cum,inca nu l-am testat sa vad ce face,dar din ce spui tu,acel plugin e f interesant.Ai idee cam cat ar costa?Parerea mea e ca merita si 500$,e enorm de multa munca cu adaugatul produselor,verificare,etc. raspunsurile la intrebarile astea le gasesti de regula exact pe pagina furnizorilor.. adica pe alibaba. Ei spun daca pretul includ sau nu taxe vamale. Dar de regula nu include taxele vamale pentru ca trebuie sa le iasa si lor nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuoVadis Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 @albertynos ca tot aveai ceva de haine si pentru ca vine Xmas-ul, un pont: https://www.spirithoods.com/ Cred ca s-ar vinde in Europa ca painea calda, chiar si in Ro la pitipoance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted October 2, 2016 Author Report Share Posted October 2, 2016 Prefer sa iau direct de la sursa nu de la alt dropshipper, dar mersi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kznamst Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 6 minutes ago, QuoVadis said: @albertynos ca tot aveai ceva de haine si pentru ca vine Xmas-ul, un pont: https://www.spirithoods.com/ Cred ca s-ar vinde in Europa ca painea calda, chiar si in Ro la pitipoance https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20161002090353&SearchText=wolf+fur+hat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuoVadis Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 7 minutes ago, albertynos said: Prefer sa iau direct de la sursa nu de la alt dropshipper, dar mersi. Ei sunt sursa originala. Restul sunt imitatii ieftine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted October 2, 2016 Author Report Share Posted October 2, 2016 Eu vorbesc de depozit nu de aliexpress Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debece Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 (edited) -mybad Edited March 31, 2017 by debece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...