whitec0der Posted August 10, 2016 Report Posted August 10, 2016 Salutare, Incerc sa adaug paginii mele web un buton de Share iar cand subsemnatul apasa pe share vreau un titlu,descriere si thumbnail custom. Am incercat in mai multe moduri cu html meta tags dar fara succes insa. Am mai gasit cateva metode pe internet dar fara succes si acelea,pur si simplu nu modifica titlul/descrierea si thumbnail-ul. Sfaturi,alte metode? Multumesc Quote
yooproject Posted August 10, 2016 Report Posted August 10, 2016 Foarte simpul,dami pm cu numele sitelui. Quote
stresulicy Posted August 11, 2016 Report Posted August 11, 2016 20 hours ago, whitec0der said: Salutare, Incerc sa adaug paginii mele web un buton de Share iar cand subsemnatul apasa pe share vreau un titlu,descriere si thumbnail custom. Am incercat in mai multe moduri cu html meta tags dar fara succes insa. Am mai gasit cateva metode pe internet dar fara succes si acelea,pur si simplu nu modifica titlul/descrierea si thumbnail-ul. Sfaturi,alte metode? Multumesc ai nevoie de og:title, og:image... si verifica https://developers.facebook.com/tools/debug/ de aici ar trebui sa iti dai seama de mai multe chestii Quote
whitec0der Posted August 11, 2016 Author Report Posted August 11, 2016 Stiam ca am nevoie de og:title,og:image,etc. problema este ca pe unele pagini cum ar fi index-ul paginii meta-urile pur si simplu nu au efect(in sensul ca imi dau erori in debugger).In schimb pe alte pagini merg Quote
whitec0der Posted August 11, 2016 Author Report Posted August 11, 2016 Da, le-am citit, dar nu am inteles de ce acelasi cod pe unele pagini da erori iar pe altele nu. Oricum, am rezolvat , multumesc pentru ajutor. Quote