tomyk Posted August 16, 2016 Report Posted August 16, 2016 (edited) Salut.As dori sa schimb numai antena cu una mai puternica , cea actuala are 4 db.Si nu ma prea pricep. Un pic de ajutor daca se poate.Multumesc frumos Edited August 16, 2016 by tomyk Quote
Sandu Posted August 16, 2016 Report Posted August 16, 2016 18 minutes ago, tomyk said: Salut.As dori sa schimb numai antena cu una mai puternica , cea actuala are 4 db.Si nu ma prea pricep. Un pic de ajutor daca se poate.Multumesc frumos Poti cumpara orice, numai sa aibe conector rp-sma. http://m.emag.ro/antene-retelistica-accesorii/c?ref=list Quote
CD-RAY Posted August 16, 2016 Report Posted August 16, 2016 (edited) ,,,daca ai placerea, poti sa construiesti ceva de genul asta,,,, ,,,13 dBi ... Edited August 16, 2016 by CD-RAY 5 Quote
Maximus Posted August 16, 2016 Report Posted August 16, 2016 Am ceva asemanator ,dar acum nu-mi mai vede adaptorul in kali cand dau iwconfig ; dar apare in lsusb ; aveti idee ? E vb despre acelasi adaptor wifi , am urmarit toate tutorialele, merge 1 apoi nu mai merge... Quote
gogusan Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 (edited) On 8/16/2016 at 0:42 PM, CD-RAY said: ,,,daca ai placerea, poti sa construiesti ceva de genul asta,,,, ,,,13 dBi ... daca ai placerea, pune si schema de constructie :D,,, @tomyk precizeaza si tu ce fel de antena cauti sa pui, omni sau directionala. cel mai simplu este sa-ti faci tu una, iesi mult mai ieftin si ai outup exact ca in schema (astea din comert low end afiseaza ca scot 9 dbi de exemplu si sunt niste cacaturi care duc max 4dbi) Edited August 18, 2016 by gogusan 1 Quote
tomyk Posted August 18, 2016 Author Report Posted August 18, 2016 3 hours ago, gogusan said: daca ai placerea, pune si schema de constructie :D,,, @tomyk precizeaza si tu ce fel de antena cauti sa pui, omni sau directionala. cel mai simplu este sa-ti faci tu una, iesi mult mai ieftin si ai outup exact ca in schema (astea din comert low end afiseaza ca scot 9 dbi de exemplu si sunt niste cacaturi care duc max 4dbi) omnidirectionala Quote
CD-RAY Posted August 18, 2016 Report Posted August 18, 2016 ,,,@gogusan...daca mai sunt ceva nelamuriri,te rog sa-mi spui... 1 Quote