Jump to content
draq13

Neata !

Recommended Posts

Posted

Neata ,
  Am stat o zi citind rubrica de "bine ati venit " si dupa o zi de lucru grea m-am intors acasa si sageata de la mouse parca s-a dus
singura la primul post , scris de pyth0n3 si imediat mam prins in jocu' lui si chiar nu vreau sa scriu un singur rand despre mine  
pentru ca iubesc prea mult internetul , linux , berea , iarba , cateodata si cate-o baza de date de pe
la vreun inspectorat de politie , oricat de frumoasa este viata pentru mine, viata inseamna calculator .  

App :D eu sunt draqu13 , despre nume nu am nici o descriere . El e descrierea perfecta :))

Am avut contact cu calculatoru de pe la varsta de 7 ani  tinand cont ca eu am 23 de ani , la varsta de 10 ani in 2003 am descoperit
ABAC sau internet caffe unde am inceput sa ma joc MU . 11 ani mai tarziu in 2014 m-am lasat de MU pentru BLACK TRACK si acu mai am CD
piratate .

Sincer am 3 ani de cand sunt in kkt asta imi place , scoala nu prea am ! Momentan sunt la seral clasa a 12 si incerc sa imi termin
scoala pentru a progresa. Imi doresc un viitor in IT nu vreau sa fac altceva cu viata mea .

Am invatat totul de la 0 , singuru' prieten a fost youtube asa am invatat despre brutal force , sql injection , baza de date ,
putin html , DOSS , clonare , playload , wi-fi si cat de usor ma pot uita la tine in casa cu ajutorul webului tau :D .

Imi place aici intre cabluri , securitate  si placi de baza !

Sper sa imi fac prieteni aici de la care pot invata pentru ca am vazut ca este numa lume faina , daca ar fi dupa mine as da un
cui fiecaruia dintre voi !
                                                     https://timedotcom.files.wordpress.com/2015/05/marijuana-leaf.jpg?quality=75&strip=color&w=550              P.S. Hey Fuking Salut Draqu La Tastarua !                        

• Upvote 4
  • Downvote 1
Posted

- Ba nebunule din coceni, back track era open source, de ce sa piratezi cd-urile si cum ?

- Pentru brutal force intra pe google si cauta "brutal forced ass worship"

- Lasa-n pula mea butonul ala.

Lasa iarba daca iti doresti ceva

• Upvote 2