haivfaiv Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Aici voi posta conturi de hi5, nu stiu daca va ajuta la ceva, iar daca vreti sa furati cuiva contul de hi5 si aveti mailul, dati`mi PM cu mailul respectivului si voi incerca sa`i iau parola doin it for fun Username: romeoromeo68@yahoo.comParola: mustangUsername: th3z00z3r@yahoo.comParola: parolameaUsername: fhmihai@yahoo.comParola: culitzaUsername: mremym@yahoo.comParola: pikameraUsername: uzzysmiley@yahoo.comParola: shakurUsername: mioara_212001@yahoo.comParola: practicifunerareUsername: sexy_si_rea_2005@yahoo.comParola: altadataUsername: umf_ela@yahoo.comParola: elaelaUsername: codrutteodor@yahoo.comParola: metallicaUsername: danny_hellspawn@yahoo.comParola: dannieldUsername: baby_d0ll_89@yahoo.comParola: fuckyouUsername: BATRANU_UNICAT@YAHOO.COMParola: vasluiUsername: wolfer_king@yahoo.comParola: vaseaalexUsername: the_kat@yahoo.comParola: muieUsername: c_rroxana@yahoo.comParola: roxanikUsername: andrei_alexandrabeatrice@yahoo.comParola: strongerUsername: goody2shoes54478@yahoo.comParola: delfinaUsername: cornel_steaua@yahoo.comParola: suntimensUsername: cata_simion2006@yahoo.comParola: curpansataaUsername: yulyan0789@yahoo.comParola: iulianUsername: eu_the_man@yahoo.comParola: sv090727Username: almircea@yahoo.co.ukParola: 15205385Username: crys_melody@yahoo.comParola: derelataUsername: catzzac@yahoo.comParola: crocodiluUsername: drakusor_ticnit@yahoo.comParola: 0752848231Username: anamaria_Sebi@yahoo.comParola: mangocharUsername: roxyk_creatza91@yahoo.comParola: parolaUsername: ady_of_rd7@yahoo.comParola: ilovearisUsername: ace_4_friends@yahoo.co.ukParola: uzzyUsername: anny_maryaa@yahoo.comParola: cristianUsername: elisa_d_lion@yahoo.comParola: passwordUsername: arysa_filita@yahoo.comParola: cuptorUsername: lucyana18_87@yahoo.comParola: eamonUsername: chaton0586@yahoo.comParola: nuuitaraziUsername: green_butterfly10@hotmail.comParola: punkassUsername: arlaks@yahoo.comParola: prostuUsername: man_dark200n@yahoo.comParola: bivolaruUsername: teonici@yahoo.comParola: 17011990Username: alice_17_2005@yahoo.comParola: ismailiilirUsername: nnicoleta012@yahoo.comParola: rockrulezUsername: 2.2.2.2@yahoo.comParola: dualityUsername: kristina_mya@yahoo.comParola: isitloveUsername: yustina_kiss@yahoo.comParola: anaxor1Username: edy13_1961@yahoo.comParola: bogdanmUsername: mafitzu@yahoo.comParola: cocacolaUsername: high_tower3008@yahoo.comParola: acatrineiUsername: mau_tribu3000@yahoo.comParola: vatoslocosUsername: adriana_ahh@yahoo.comParola: limbutza :twisted:
sawyer Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 lol ce nebun esti, ce dreq faci cu userii si parolele ? iti promovezi serviciile de spammer aici ha?
Grunt Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Uau... cineva chiar a fost ocupat o vreme. Stii, macar de ar fi folositoare, ca asa sa intru in contul uneia si sa sterg tot e prea plictisitor. Plus ca, dupa parerea mea, mai ai inca de 5 ori pe atatea conturi. Intrebarea mea e: la ce bun?Chiar si asa - GG.
sawyer Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 mai gasesti un mail acces, mai gasesti o smecherie
djradu Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 am incercat vreo 6-7 mailuri nici 1 nu functioneaza au schimbat saracii parolele
tici Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 am incercat vreo 6-7 mailuri nici 1 nu functioneaza au schimbat saracii paroleleParolele sunt ptr. www.hi5.com sa te loghezi pe site, nu pe mail. Acum daca ai bulan si prinzi vb lu' sawyer un mail access e bine si poti sa-ti faci damblaua
Ba-ton Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 haifaiv ma ynvety shy pe myne ? plsssssau zymy macar cum leay spart !!!!!!!
CobrA Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 haifaiv ma ynvety shy pe myne ? plsssssau zymy macar cum leay spart !!!!!!!sa ma cac pe laringele tale pana te sufoci. Faciami-as schiuri din crucea mati. Luatias familia la plimbare prin cimitr
Ba-ton Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 haifaiv ma ynvety shy pe myne ? plsssssau zymy macar cum leay spart !!!!!!!sa ma cac pe laringele tale pana te sufoci. Faciami-as schiuri din crucea mati. Luatias familia la plimbare prin cimitrs@ te cacy la mat@ yn pyzda pana se ynfwnda !
CODEX Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 Baston te rog frumos nu mai posta daca nu stii sa scrii corect sau macar las-ne in pace si invata singur sigur gasesti pe forum toto ce iti trebuie !Cand ai o roblema serioasa atunci scriene dar pana atuncia taci !
everton Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 fami si mie rost de parola la conturle de hi5 la: evilgoat_bmf@yahoo.com hwizard_bmf@yahoo.com
MafiotuL Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 haifaiv ma ynvety shy pe myne ? plsssssau zymy macar cum leay spart !!!!!!!sa ma cac pe laringele tale pana te sufoci. Faciami-as schiuri din crucea mati. Luatias familia la plimbare prin cimitrs@ te cacy la mat@ yn pyzda pana se ynfwnda !Bãgami-aº pula-n familia mã-tii de ratat, futute-n gurã de sclav de 12 ani !Stâlceºti limba românã cum tactu a stâlcit-o pe mã-ta de te-a fãcut pe tine, o eroare a naturii.Admini, scuzaþi limbajul dar nu se mai poate cu sclavu ãsta...
dany_flood Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 lol ai dreptate dar daca nu are mai mult de 11-12 ani ce vrei sa-i faci ?
Mentor Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Baston esti z3u ratat ..toate alea scri cu "y" copil de 11 ani de pe mess cu massuri gen " salll alll" "1 ma iubesti 2 ma futi 3 .." s.sa ...asta e hack forum mai DATE`n mm analfabetule ...incearca sa scrii cum trebuie !
loki Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Ca sa nu mai deschid alt topic o sa postez aici , http://gabyfreza.hi5.comNu ma laud dar nu-mi vina sa cred cat de distrus poate sa fie copilasul asta ( daca o sa am un copil ca el la 15 o sa=l leg de calorifer ) ! nu-mi place sa fac rau dar mai fac si exceptii !Ziceai ca ai treaba multa in alt topic, asta faceai? uff o sa se taie cu lama micutzu cand isi vede profilul. Imi pare rau dar aveam ieri, am sters-o ca nu o gasesc, o discutie foarte interesanta intre o emokiderita si unu care isi facuse ID yahoo ceva cu emo. Ea: "tu esti emo? tu nu stii ce e aia emo, prostule, etc" si bietu de el trist "da ma simt cam emo asa de felu meu" si ea nu si nu, uff las ca dau de altele prin odc ca e plin de emoz.
Caracal Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 m`am cracanat de ras cand am vazut cum unii ii critica pe altii ca nu stiu sa scrie romaneste...cand si ei sunt ceva de genu` "limba romana -> | | <- ei" (adica paraleli) in rest...despre emo...sper sa se taie toti pe coaie
mihai.vest Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 imi place de ei...daca se sinucid sau au ganduri de genul asta lor li se pare ceva normal si ei cred ca asa sunt mai ,,cool''.e pacat ca mai influenteaza si pe altii!
mihai.vest Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Sinuciderea e o bucurie nu un pacat.da e o bucurie ..poate pentru cei din jur ca scapa unele persoane cu ganduri sinucigase sau ce???altii se chinuie sa traiasca si nu renunta la viata chiar daca sunt paralizati sau suferi de boli grave si emo nu stiu cum sa moara....spune-mi si mie de ce consideri ca este o bucurie???