aleee Posted September 4, 2016 Report Posted September 4, 2016 Hi, Caut pe cineva care poate promova o pagina de fb timp de o luna / doua, poate chiar mai mult in urma unor rezultate pozitive! Legat de buget... sincer nu prea stiu ce costuri implica momentan aceasta actiune dar pot plati in avans pentru cei care sunt vechi pe forum si au posturi. Pagina o sa fie dedicata unui magazin online dar si a doua magazine din Bucuresti. Ma intereseaza sa fie postari legate de anumite produse pe care le voi furniza. Daca este nevoie, la indicatia persoanei care se va ocupa, pot plati si pentru reclama la fb. Prefer ca cei care sunt interesati sa ma contacteze prin mesaj privat cu oferta lor (poate si un model de pagina promovata) sau recomandari in topic :). Multumesc. Quote
blech Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 @aleee ai primit vreun raspuns de la cineva? si pe mine ma intereseaza ceva de genul asta. Quote
LegendKiller Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 @bleach @Alee si eu sunt interesat. Quote
aleee Posted March 31, 2017 Author Report Posted March 31, 2017 Salut, Am primit cateva raspunsuri, nimic concret si asta m-a facut sa abandonez putin aceasta idee dar in continuare sunt interesat... Quote
madastar18 Posted March 31, 2017 Report Posted March 31, 2017 @aleee este chiar asa de greu sa faci promovare pe facebook? Quote
FoxInFox Posted March 31, 2017 Report Posted March 31, 2017 @aleee @blech @LegendKiller In ce consta promovarea ? Da-mi PM poate te pot ajuta Quote