Jump to content

aleee

Active Members
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aleee

  1. Salut, Am primit cateva raspunsuri, nimic concret si asta m-a facut sa abandonez putin aceasta idee dar in continuare sunt interesat...
  2. Hi, Caut pe cineva care poate promova o pagina de fb timp de o luna / doua, poate chiar mai mult in urma unor rezultate pozitive! Legat de buget... sincer nu prea stiu ce costuri implica momentan aceasta actiune dar pot plati in avans pentru cei care sunt vechi pe forum si au posturi. Pagina o sa fie dedicata unui magazin online dar si a doua magazine din Bucuresti. Ma intereseaza sa fie postari legate de anumite produse pe care le voi furniza. Daca este nevoie, la indicatia persoanei care se va ocupa, pot plati si pentru reclama la fb. Prefer ca cei care sunt interesati sa ma contacteze prin mesaj privat cu oferta lor (poate si un model de pagina promovata) sau recomandari in topic :). Multumesc.
  3. Ai grija, este foarte posibil sa faca tracking permanent pe unde mergi, asta insemnand ca daca il dezactivezi si il activezi mai tarziu este foarte posibil sa te intrebe cum ai ajuns de la X la Y...
  4. Nu cred ca suntem amici, eu mi-am spus parerea legata de acest topic in speranta sa il ajut cat mai mult pe cel care a postat. Post-ul tau este inutil, nimic nou in ceea ce te priveste pe tine. Legat de ultima ta afirmatie, o sa ma abtin.
  5. Sunt profesori buni / capabili (daca vrei sa inveti, ai de unde...) si nu in ultimul rand conditi bune. Eu am fost acolo dar am renuntat in anul 2 deoarece nici nu ma duceam dar si erau materii gen managementul firmei. Sfatul meu este sa te uiti bine pe programa, sa vezi ce se preda in fiecare an sa nu te trezesti ca mine ca faci 80% din materii care nu te intereseaza.
  6. Lucrez si eu pentru o companie din Londra, din cate am inteles eu majoritatea care au votat pentru iesire sunt de o varsta mai inaintata, in schimb cei tineri par sa nu fie prea fericiti de schimbare. --- In plus am vazut asta pe fb. https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13439043_1268776766473634_6100868248168147878_n.jpg?oh=3ebfb08a15dbcdd92980b784a6411ee8&oe=57F76957 brexit.language-rights.eu Ce parere aveti?
  7. Eu pe 24 o sa vin din uk in tara, daca reusesc sa comand cateva bucati (momentan gasesc doar out of stock) vi le pot da in buc la acelasi pret cu care l-am luat de aici. Va tin la curent .
  8. 1 post later... ON: situl-cu-tot-felul.ro (cuvintele tale)
  9. - TP-LINK, TL-WR841N: in 2 saptamani am facut drop test. - ASUS, RT-N12+: 1 saptamana si am renuntat sa il tot resuscitez... - EDIMAX, BR-6475nD: ma asteptam sa fie mai bun la pretul pe care il are... - D-Link, DIR-655: il folosesc de ~5 luni dar in ultima vreme a inceput sa se reseteze singur (la cat a costat a facut o treaba excelenta). -> Next o sa cumpar ceva de la Linksys, Cisco...
  10. Mai bine te duci sa mananci o shaorma.
  11. aleee

    Proiect chat

    @tqcsu - gandesti prea 1337 . Are cineva un raspuns legat la ce am intrebat mai sus?
  12. aleee

    Proiect chat

    Bun... am zis sa nu mai deschid alt topic pe aceasta tema asa ca voi intreba aici. Stiti un site de unde pot cumpara traffic? Daca se poate sa selectez eu pe ce nisa vreau... Mersi.
  13. aleee

    Proiect chat

    @Wav3 - am rezolvat cu 404.
  14. aleee

    Proiect chat

    @BaiatFinutz - mersi! Voi tine cont!
  15. aleee

    Proiect chat

    @yo20063 - Rezolv acum. Mersi! Edit: - csrf: rezolvat. - frame buster: rezolvat.
  16. aleee

    Proiect chat

    @Kay97 - Da, mersi anticipat ... zilele astea o sa pun totul la punct si o sa iti trimit un fisier cu lang.
  17. aleee

    Proiect chat

    Salut, Am terminat de realizat un proiect personal pe care as vrea sa il 'testez' putin inainte de a ii da drumul. Despre ce este vorba? Pe scurt: anonymous chat. Practic iti faci cont si dupa aceea unele persoane 'anonymous' vor comunica cu tine . Site-ul se bazeaza pe websockets. Serverul de ws este scris in nodejs iar restul php+mysql. Cum sa testezi? Te autentifici din browser si dupa aceea te conectezi pe pagina ta de profil cu alt browser sau incognito. Deci... Daca va puteti uita peste, poate gasiti niste vulnerabilitati (puteti face orice, dupa voi sterge tot db-ul, respectiv conturile). Dovada: www.chatlike.me/rst.txt Daca sunt intrebari, sfaturi le astept aici. Multumesc, Alexandru
  18. De ce nu incerci sa inveti mai bine lucrurile pe care nu le stapanesti si dupa aceea sa te duci la un interviu? Bafta maine.
  19. Cate amenintari cu "stai in banca ta", nu ai intrat cu proxy, "dam de tine usor". Tin sa te anunt ca nici eu nu vizitez acest forum cu proxy sau ceva gen pentru simplul fapt ca nu am nimic de ascuns. Ai mai mult de 11 ani?
  20. Si pana la urma care e problema? Ca lucrezi incet sau de "mantuiala"?
  21. aleee

    Ofer servicii.

    Pana la urma e treaba lui cat iti cere, putea sa iti ceara si 100$. Nu inteleg ce te aprinzi la o suma asa de mica daca tu la banca nu te duci cu "jumatati".
  22. Mai bine rogi un moderator sa iti stearga thread-ul.
×
×
  • Create New...