Jump to content

WerBF

Active Members
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1661 profile views

WerBF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

44

Reputation

  1. Salut , La revedere . Aici nu e loc de cersit sau de spam prost .
  2. Nu mai cersiti ...Puneti mana si munciti .
  3. Hacker cersetor ...toate posturile lui sunt "Cerere" "Vreau" "SUG"

  4. Sa inteleg ca tu esti corporatist te gandesti la binele companiei Flanco ...
  5. Pret 900 lei - Fara negocieri sau schimburi - Doar Bucuresti . Produsul a fost desfacut doar pentru proba (nu s-a setat contul de windows) si vine insotit de garantie depanero. Procesor Tip procesor: Intel® AtomTMModel procesor:Z3740 Tehnologie procesor:22 nm Frecventa procesor:1.33 GHz 1.84 GHz (boost) Cache:2048 KBProducator procesor:Intel DisplayTehnologie:Wide-View TFT LCDDiagonala (inch):10.1 Rezolutie:1366 x 768 Tip display:Touchscreen Capacitate memorie RAM:2048 MB Capacitate stocare:64 GB Tip Stocare:eMMC Tip memorie video:Integrata Producator chipset video:IntelSeria:Intel HD Graphics Gen7 Audio:Un difuzor Camera WEB:In fata: 1.2 MP Cititor de carduri:Da Carduri suportate:SDXC \ HDMI:1 x Micro HDMI Iesire audio:1 Microfon:Da USB 2.0:1 x Micro USB USB 3.0:1 Bluetooth:4.0 Wireless:802.11 b/g/n Alimentare Baterie:2 celule Altele Greutate:0.55 Kg Dimensiuni (W x H x D):263 x 10.5 x 171 mm Culoare:Gri Sistem de operare:Microsoft Windows 10 Software inclus:Microsoft Office 365 Personal
  6. Nu fur de la patron. Explica-mi cum il fur eu pe el in situatia asta ? Oricum laptopurile stau pornite pentru prezentare .
  7. Lucrez intr-un magazin de Retail si nu platesc eu energia ....
  8. Ideea este ca am la indemana ca 70 de laptopuri . De la Celeron cu 2gb ram pana la i7hq cu 16 sau 32 de gb ram . Si ma gandeam sa instalez pe ele un soft si sa le las sa mineze .
  9. O intrebare poate stupida ... Se poate mina si dupa Linux ?
  10. Ma trec si eu pe lista doritorilor de licenta . De mic copil mi-am dorit sa am windows-ul cu licenta . Iti multumesc din suflet . Cum e la noi "summer black friday" - asa esti si tu pe aici un fel de Mos Craciun al verii . PS: Chiar vreau o licenta . Restul e un pamflet .
  11. Control Panel > Programs > Metin2Alask > Uninstall.
  12. Am folosit pentru putin timp serviciile de la freenom. Sunt de toata jena. Daca faci trafic cu un domeniu imediat ti-l suspenda si-l iau ei si il folosesc .
  13. Noua gama de laptopuri Lenovo sunt foarte okey in raport calitate pret. Lucrez in retail si sa stii ca pana acum cele mai putine probleme le-am avut cu laptopurile Lenovo , apoi cu Asus . La popul opus cele mai multe probleme le-am avut cu HP si cu Toshiba .
  14. Ce vina au ei ca isi indeplinesc atributiile din fisa postului ? Fara sa te jignesc , nu cred ca toti sunt dezaxati ca sa se ia de bietul agent care le bate la usa
×
×
  • Create New...