Jump to content

WerBF

Active Members
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by WerBF

  1. Salut , La revedere . Aici nu e loc de cersit sau de spam prost .
  2. Nu mai cersiti ...Puneti mana si munciti .
  3. Hacker cersetor ...toate posturile lui sunt "Cerere" "Vreau" "SUG"

  4. Sa inteleg ca tu esti corporatist te gandesti la binele companiei Flanco ...
  5. Pret 900 lei - Fara negocieri sau schimburi - Doar Bucuresti . Produsul a fost desfacut doar pentru proba (nu s-a setat contul de windows) si vine insotit de garantie depanero. Procesor Tip procesor: Intel® AtomTMModel procesor:Z3740 Tehnologie procesor:22 nm Frecventa procesor:1.33 GHz 1.84 GHz (boost) Cache:2048 KBProducator procesor:Intel DisplayTehnologie:Wide-View TFT LCDDiagonala (inch):10.1 Rezolutie:1366 x 768 Tip display:Touchscreen Capacitate memorie RAM:2048 MB Capacitate stocare:64 GB Tip Stocare:eMMC Tip memorie video:Integrata Producator chipset video:IntelSeria:Intel HD Graphics Gen7 Audio:Un difuzor Camera WEB:In fata: 1.2 MP Cititor de carduri:Da Carduri suportate:SDXC \ HDMI:1 x Micro HDMI Iesire audio:1 Microfon:Da USB 2.0:1 x Micro USB USB 3.0:1 Bluetooth:4.0 Wireless:802.11 b/g/n Alimentare Baterie:2 celule Altele Greutate:0.55 Kg Dimensiuni (W x H x D):263 x 10.5 x 171 mm Culoare:Gri Sistem de operare:Microsoft Windows 10 Software inclus:Microsoft Office 365 Personal
  6. Nu fur de la patron. Explica-mi cum il fur eu pe el in situatia asta ? Oricum laptopurile stau pornite pentru prezentare .
  7. Lucrez intr-un magazin de Retail si nu platesc eu energia ....
  8. Ideea este ca am la indemana ca 70 de laptopuri . De la Celeron cu 2gb ram pana la i7hq cu 16 sau 32 de gb ram . Si ma gandeam sa instalez pe ele un soft si sa le las sa mineze .
  9. O intrebare poate stupida ... Se poate mina si dupa Linux ?
  10. Ma trec si eu pe lista doritorilor de licenta . De mic copil mi-am dorit sa am windows-ul cu licenta . Iti multumesc din suflet . Cum e la noi "summer black friday" - asa esti si tu pe aici un fel de Mos Craciun al verii . PS: Chiar vreau o licenta . Restul e un pamflet .
  11. Control Panel > Programs > Metin2Alask > Uninstall.
  12. Am folosit pentru putin timp serviciile de la freenom. Sunt de toata jena. Daca faci trafic cu un domeniu imediat ti-l suspenda si-l iau ei si il folosesc .
  13. Noua gama de laptopuri Lenovo sunt foarte okey in raport calitate pret. Lucrez in retail si sa stii ca pana acum cele mai putine probleme le-am avut cu laptopurile Lenovo , apoi cu Asus . La popul opus cele mai multe probleme le-am avut cu HP si cu Toshiba .
  14. Ce vina au ei ca isi indeplinesc atributiile din fisa postului ? Fara sa te jignesc , nu cred ca toti sunt dezaxati ca sa se ia de bietul agent care le bate la usa
  15. PS: Sfatul meu este sa incerci cu totul altceva . Mai ales in Bucuresti unde RDS detine monopolul pe piata serviciilor de internet o sa iti fie foarte greu sa aduci noi contracte in firma . Cel putin asta este parerea mea . Mai bine decat sa stai sa muncesti pentru 170 de lei ai lor , pui mana si inveti putina programare si citesti niste ghiduri cpa / ppd si din ele castigi lunar fara sa stai din scara in scara de bloc 50-100E lejer .
  16. Prin 2013 am incercat o aventura la RDS care s-a sfarsit prost . Trebuia sa ma angajez pentru partea de suport tehnic la telefon , dar dupa ce am luat cu brio testele pe calculator a urmat interviul colectiv. 24 de subiecti 3 posturi vacante - 8 oameni / interviu Okey , ajuns acolo am vazut 2-3 fugiti de acasa care nu pareau sa aiba treaba cu tehnologia si 2-3 doamne care vazandu-le femei ..am crezut ca sunt slab calificate . Dupa ce ne-am prezentat cu totii am constatat ca din cei 8 eram doar 2 care faceam facultatea restul aveau doar liceu si/sau urmau sa se inscrie la facultate desi pareau sa aiba deja varsta doctoratului . In urma interviului de grup am aflat ca o doamna ( zic doamna desi era de varsta mea 21 de ani , dar era maritata si avea si 1 copil ) a lucrat ca receptionera la un hotel si ca a mai vandut vopseluri . Un alt domn la vreo 32 de ani a lucrat pirotehnist . Altcineva a vandut tigai . S-a terminat interviul si eram foarte increzator in sansele mele . Ma gandeam in sinea mea "Easy GG" Timpul trecea , si eu asteptam telefonul confirmarea , asteptam sa imi spuna "Felicitari" . Insa nu mai suna nimeni . I-am sunat eu si in urma insistentelor mi-au zis ca am picat interviul le pare rau . Ulterior am aflat ca din interviul meu de grup fusesera angajati doar "doamna" de 21 de ani maritata si inca un tip dubios . Un timp m-am tot intreba oare doamna respectiva a mai configurat la viata ei tigai wireless de au ales-o tocmai pe ea ? STITI VORBA AIA TIMPUL LE REZOVA PE TOATE ? la vreo luna dupa interviu m-am gasit intamplator printr-un Pub cu unul dintre cei care au participat din partea RDS la interviul nostru . Am mers la el l-am salutat si l-am intrebat prieteneste de ce am picat interviul si raspunsul lui a fost unul sec "Pai tu vroiai sa angajam un tanar care are tot viitorul in fata sa-l formam si apoi sa plece pentru un salariu mai mare ? " De atunci am tras concluzia ca tinerii nu prea au sanse sa se dezvolte in societatea asta bolnava in care traim. La 20 de ani - Esti inca nepregatit La 30 de ani - Nu ai experienta necesara (de unde experienta daca la 20 nu eram inca pregatit) La 40 de ani - Deja esti prea batran Postul este lung si pentru asta cine a avut rabdare sa-l citeasca merita un cartof
  17. Wireless-ul este un semnal bidirectional , conteaza atat emitatorul cat si receptorul .
  18. Dobanda la Euro este de ~4% pentru un depozit la termen de 3 luni . 3% din 50.000 = 1500 Euro , 500 euro pe luna, iti asigura un trai decent in Romania .
  19. In buzunar la lautar ... O scurta istorie recenta a poporului roman ne demonstreaza ca 90% dintre "putoi" "tigani" "cocalari" - romani generalizat - cum reusesc sa puna mana pe 50.000 E isi cumpara un BMW , si "toale" . Putini sunt cei care se gandesc ca pot profita de o dobanda sau pot sa investeasca in ceva . Afara vopsit gardul si inauntru leopardul . Proverbul asta ne face pe noi un popor de sclavi sociali , un popor de prosti . Nu avem o gandire pe termen mediu si lung , vrem sa se intample totul acum si vrem sa fim bogati peste noapte . Ne vindem voturile pentru 2kg de zahar si 50 de lei ..ca deh , daca am acum 50 de lei , nu conteaza ce face primarul 4-5 ani de mandat . PS: Cam inutil comenariul meu , dar am baut 2-3 beri si am zis sa-mi exprim din frustrari pe aici .
  20. SSHD inseamna ca are si o memorie emmc de 8-16-32 sau maxim 64 de gb si are si un hard normal . deci unde e magia sshd ?
  21. I5 - U cu frecventa de baza 1.6 il recomanzi tu ? Uite ceva semanator cu asus-ul ala Laptop HP Pavilion 17-f250nq, Intel® Core™ i5-5200U pana la 2.7GHz, 17.3" HD+, 8GB, 1TB, nVIDIA GeForce GT 840M 4GB DDR3, Free Dos | ALTEX
  22. Alfabet vs unic 1-0 . Hackere/amant/futut/femeie de produs sau ce esti tu .... Incearca sa vorbesti corect si coerent in limba romana . Apoi poate ai sa primesti ajutor . Vrei sa pari interesant sau sa faci o poveste S.F aici , dar nu prea iti iese .
  23. Si am si eu o intrebare stupida ... Ai filmat tu cumva in rusia acele scene ??
  24. Salut ! Haideti sa adunam aici o lista a cutumelor societatii contemporane . Incep eu .. 1. Toti care pica sala la sustinerea examenului auto pica cu 21 de puncte . 2. Pe toti pariorii ii scoate un singur meci de pe bilet . randul vostru
×
×
  • Create New...